NaslovnicaAlo.rs2.000 DECE UBIJENO U GAZI Izrael uputio zastrašujuću pretnju: " Ako ne...

2.000 DECE UBIJENO U GAZI Izrael uputio zastrašujuću pretnju: ” Ako ne pustite taoce…”

Objavljeno:

Američki predsednik Džozef Bajden je ponovio da Izrael ima pravo na odbranu, ali i da je izraelskom premijeru Benjaminu Netanjahu u telefonskom razgovoru preneo očekivanja da Izrael deluje po pravilima rata, i da tokom borbi zaštiti civile “najbolje što ume”. Bajden je razgovarao i sa o papom Franjom o sukobu Izraela i Hamasa, potvrđeno je iz Vatikana.

 

22.38 – Hirurg upozorava na opasnosti bolnice bez struje

Britansko-palestinski hirurg koji je otputovao u Gazu da bi pomogao u bolnicama upozorio je da će bez struje bolnica u kojoj se nalazi „biti samo masovna grobnica“.

– Sistem se raspada i bez prekida vatre i humanitarnog koridora — ne 14, 15, 20 kamiona za dva i četvrt miliona ljudi, već pravi humanitarni koridor koji omogućava evakuaciju ovih ranjenika i omogućava ulazak humanitarne pomoći i da dođu medicinski timovi — bez toga će doći do još veće katastrofe od one koja već postoji – rekao je Abu-Sita za “Si-En-En”.

22.18 – Prvi snimak taoca iz Gaze

 

عبر وساطة مصرية.. #القاهرة_الإخبارية تنفرد حصريا بنشر فيديو وصول السيدتين المحتجزتين إلى #معبر_رفح#تضامنا_مع_فلسطين #من_غزة_هنا_القاهرة#فلسطين pic.twitter.com/g9zCUtP9a0

— AlQahera News (@Alqaheranewstv) October 23, 2023

 

21.53 – Unuk puštenog taoca: “Nadam se da je ovo samo početak”

Unuk Jočevedi Lifšice, koja je večeras puštena iz Gaze nakon što ju je Hamas kidnapovao 7. oktobra, rekao je da je porodica “srećna i zadovoljna zbog zvaničnog saopštenja” o povratku dva izraelska taoca i dodao da se nada da će ovo je „samo početak onoga što dolazi“.

– Radujemo se njihovom oslobađanju i oslobađanju ostalih talaca iz našeg kibuca i uopšte. Nadamo se da je dobro. Sad ćemo je videti – rekao je unuk Danijel Lifšic.

21.50 – Hamas: Izrael ubio našeg visokopozicioniranog člana u zatvoru

Palestinska militantna grupa Hamas optužila je izraelske snage da su ubile visokopozicioniranog člana Omara Dragmu, koji je ranije danas proglašen mrtvim u zatvoru u Izraelu.

– Oplakujemo zarobljenog vođu Omara Dragmu i smatramo da je okupator odgovoran za njegovo ubistvo, a našim zatvorenicima obećavamo skoru slobodu – navodi se u saopštenju Hamasa.

21.40 – Bajden: “Oslobodite taoce i onda možemo da razgovaramo”

Američki predsednik Džo Bajden odbacio je pozive na prekid vatre na Bliskom istoku.

 

“Is the U.S. supporting the hostages for ceasefire deal?”

BIDEN: “We should have a ceasefire. Not a ceasefire. We should have those hostages released and then we can talk” pic.twitter.com/grUEIcbi4O

— RNC Research (@RNCResearch) October 23, 2023

 

– Nije prekid vatre. Trebalo bi da oslobodimo te taoce i onda možemo da razgovaramo – rekao je on, odgovarajući novinaru dok je napuštao govornicu na zvaničnom događaju.

21.30 – Oglasio se Hamas

Portparol Hamasa večeras je saopštio da su pustili dva taoca.

Prema poslednjim informacijama, dvoje ljudi je pušteno na granici Rafa sa Egiptom.

Njihove porodice su obaveštene i trenutno se kreću ka njima.

21.00 – Borelj: Potrebna “humanitarna pauza” u Gazi kako bi se isporučila pomoć

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Đuzep Borelj, izjavio je danas da je u Pojasu Gaze potrebno uspostaviti “humanitarnu pauzu”, navodeći da je reč o manje ambicioznom zahtevu od prekida vatre.

– Ministri spoljnih poslova EU su se saglasili da je potrebna pauza u vojnim neprijateljstvima između Izraela i oružanih snaga u Pojasu Gaze, kako bi se omogućila isporuka humanitarne pomoći – rekao je Borelj posle sastanka ministara spoljnih poslova EU u Luksemburgu, prenosi “Rojters”.

20.20 – Sutra sastanak UN

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija održaće sutra sednicu povodom rata između Izraela i palestinske militantne grupe Hamas.

Očekuje se da će generalni sekretar UN Entonio Gutereš izvestiti članice o situaciji na terenu, a sednici će moći da prisustvuju i zemlje koje nisu članice SB UN, prenosi “Njujork tajms”.

20.10 – 20 kamiona humanitarne pomoći ušlo u Gazu

 

The Palestinian Red Crescent received the third humanitarian aid shipment from the Egyptian Red Crescent – 20 trucks with food, medicine, and supplies via the Rafah crossing.#gaza #GazaUnderSiege #HumanitarianAid pic.twitter.com/Ej9i948Gxi

— PRCS (@PalestineRCS) October 23, 2023

 

19.50 – IDF: Pet komandanata Hamasa ubijeno

Izraelske odbrambene snage saopštile su da su poslednjih dana ubile pet komandanata Hamasovih vazdušnih snaga u napadima na pojas Gaze.

 

IDF says it has killed five commanders in Hamas’s aerial forces in strikes in the Gaza Strip.

On October 14, the IDF announced that it had killed the head of Hamas’s aerial array, Murad Abu Murad. In the last few days, the IDF says it has killed four more commanders in the… pic.twitter.com/Sgsqhf17Bi

— Emanuel (Mannie) Fabian (@manniefabian) October 23, 2023

 

IDF ih imenuje kao Moate Abed al-Rahman, odgovornog za obuku jedinice; Otman Hamdan, komandant protivvazdušne odbrane u naselju Tel al-Hava; Muhamed Alrifi, odgovoran za snabdevanje jedinice u gradu Gaza; i Gasan Šakfo, odgovoran za obuku jedinice u severnoj Gazi.

19.48 – Očekuje se puštanje skoro 50 taoca večeras

Izvor upoznat sa tekućim pregovorima za oslobađanje talaca koji se drže u Gazi rekao je da se očekuje da će broj onih koji će večeras biti oslobođeni biti relativno mali u poređenju sa izveštajem “Njujork tajmsa” od 50 ljudi.

Izvor je dodao da se tvrdnja da je bilo 50 talaca nije pojavila u razgovorima koji su trenutno u toku između strana.

19.24 – IDF objavili video napadača Hamasa koji opisuje naređenja za ubistvo i silovanje

Kako prenosi “Tajms of Izrael”, Izraelske odbrambene snage su poslale video medijima u kojem

19.15 – Hamas traži da se otvori humanitarni koridor za Pojas Gaze

Militantni Hamas pozvao je danas arapske i muslimanske zemlje da intenziviraju napore za otvaranje “stalnog humanitarnog koridora za Pojas Gaze” i na taj način spreče Izrael, kako su naveli, “da izgladnjuje stanovnike Gaze”.

U saopštenju, Hamas je naveo da pomoć koja je ušla u Gazu u prethodna dva dana ne pokriva sve veće potrebe civilne populacije, usput tražeći gorivo, hranu i medicinsku opremu, preneo je “Tajms of Izrael”.

18.55 – Prva članica političkog biroa ubijena u izraelskom napadu

Članica političkog biroa Hamasa Džamila Al-Šanti ubijena je nakon izraelskog vazdušnog napada na njenu kuću u gradu Gaza, navodi Hamas u saopštenju objavljenom 19. oktobra.

– Član Palestinskog zakonodavnog saveta i član Političkog biroa pokreta Hamas, dr Džamila Al Šanti, ubijena je danas u zoru u okupacionom bombardovanju svog doma u Pojasu Gaze – navodi se u saopštenju Hamasa.

 

The first female member of the Hamas Political Bureau, Jamila al-Shanti, was killed in Israeli airstrikes on Gaza overnight. pic.twitter.com/uCJWogT8CT

— Clash Report (@clashreport) October 19, 2023

 

Dr Jamila Al-Shanti osnovala je žensko krilo pokreta Hamas u Gazi i bila je prva žena članica njegovog političkog biroa, navodi Hamas. Al-Šanti je bila udovica suosnivača Hamasa Abdela Aziza Al-Rantisija.

18.50 – Hamas razmatra oslobađanje civila u zamenu za gorivo

Izvor upoznat sa pregovorima o oslobađanju talaca rekao je da je moguće da bi Hamas mogao osloboditi taoce u ponedeljak, ali je pojasnio da to nije utvrđeno, prenosi “Haretz”.

19.00 – UK obezbeđuje 20 miliona funti za pomoć u Gazi

Velika Britanija će obezbediti dodatnih 20 miliona funti (24,4 miliona dolara) humanitarne pomoći civilima u Gazi, najavio je u ponedeljak britanski premijer Riši Sunak, pored 10 miliona funti (12,2 miliona dolara) obećanih prošle nedelje.

– Prepoznajemo da palestinski narod užasno pati. Preko 4.000 Palestinaca je ubijeno u ovom sukobu. Oni su takođe žrtve Hamasa, koji su se ugradili u civilno stanovništvo. Previše života je već izgubljeno, a humanitarna kriza je u toku – izjavio je.

18.50 – “Ne postoji neslaganje između izraelske vojske i Netanijahua”

Ne postoji neslaganje između izraelske vojske i premijera Benjamina Netanijahua oko odložene kopnene invazije na sever Pojasa Gaze, navodi se u zajedničkom saopštenju vlade i vojske.

– Premijer, ministar odbrane i šef izraelskih odbrambenih snaga sarađuju blisko, precizno, kako bi doneli Izraelu konačnu pobedu nad Hamasom – navodi se iz saopštenja kabineta Netanijahua, biroa ministra odbrane Joava Galanta, a saopštenje je potvrdio i portparol izraelske vojske, preneo je “Tajms of Izrael”.

18.20 – Iranski komandant nagovestio da će vojska pogoditi Izrael projektilom “ako bude potrebno”

Visoki član iranske Revolucionarne garde nagovestio je da će razmotriti napad na Izrael “ako bude neophodno”, navodi se u izveštajima.

– Neki smatraju da je direktan raketni napad na Haifu najpraktičniji način delovanja. Izvršićemo ovaj zadatak bez oklevanja ako bude neophodno i potrebno. Međutim, ja nisam taj koji određuje zadatak – izjavio je zamenik komandanta Ali Fadavi.

18.10- IDF saopštili da su pogodili dve ćelije u Libanu pripremajući raketne napada

Izraelske odbrambene snage saopštile su da su izvele napade bespilotnim letelicama na još dve ćelije Hezbolaha u južnom Libanu koje navodno pripremaju napade protivtenkovskim vođenim projektilima.

IDF kaže da je jedna od ćelija planirala raketni napad u oblasti planine Dov, a druga u blizini severne zajednice Matat.

18.05 – “Ne postoji neslaganje između izraelske vojske i Netanijahua”

Ne postoji neslaganje između izraelske vojske i premijera Benjamina Netanijahua oko odložene kopnene invazije na sever Pojasa Gaze, navodi se u zajedničkom saopštenju vlade i vojske.

– Premijer, ministar odbrane i šef izraelskih odbrambenih snaga sarađuju blisko, precizno, kako bi doneli Izraelu konačnu pobedu nad Hamasom – navodi se iz saopštenja kabineta Netanijahua, biroa ministra odbrane Joava Galanta, a saopštenje je potvrdio i portparol izraelske vojske, preneo je “Tajms of Izrael”.

18.00 – “Norveška je spremna da podrži istragu o mogućim ratnim zločinima u Gazi i Izraelu”

Norveška ministarka pravde Emili Enger Mel osudila je napade na civile i najavila da je Norveška “spremna da brzo obezbedi resurse” ako zemlja dobije zahtev da doprinese istrazi mogućih ratnih zločina u Gazi i Izraelu.

– Ratni zločini nikada nisu prihvatljivi. Oni koji su krivi za bilo kakve ratne zločine moraju da odgovaraju. Bez obzira ko stoji iza toga, civili imaju posebnu zaštitu od napada u sukobu – navela je ministarka u saopštenju u ponedeljak.

17.33 – Grčki ministar: “Evropi sledi novi talas migranata”

Evropska unija se suočava sa rizikom iznenadnog priliva migranata koji beže zbog rata na Bliskom istoku, izjavio je danas grčki ministar za migracije Dimitris Kairidis, i pozvao na više solidarnosti između zemalja članica.

– Uvek postoji rizik ako se nestabilnost na Bliskom istoku proširi, a posebno ako se u sve to uvuku i susedne zemlje, poput Egipta, koji ima puno stanovnika. Tada stvari mogu postati ozbiljne – izjavio je ministar i dodao:

– Moramo biti budni, mi, kao Evropa, moramo se držati zajedno. Moramo bolje čuvati granice, boriti se protiv kriminalnih mreža krijumčara ljudi i vratiti one koji ne dobiju pravo na azil.

17.27 – “28 odsto bolnica u Pojasu Gaze nije u funkciji”

Ministarstvo je takođe upozorilo na uticaj na zdravstvenu infrastrukturu navodeći da deset od 35 bolnica u Pojasu Gaze — što iznosi 28 odsto — trenutno ne funkcioniše. Od toga, devet bolnica je „uništeno ili van funkcije“. Zdravstveni sektor je dalje izgubio 54 zdravstvenog osoblja, a preko 90 je povređeno. Hitna pomoć su takođe pogođena, 50 ih je pogođeno, a 23 sada nisu u funkciji, dodaje se.

17.24 – “Ubijeno najmanje 5.087 ljudi u Gazi”

Ministarstvo zdravlje Palestine saopštilo je da ja najmanje 5.087 ljudi ubijeno u Gazi, a da je 15.273 povređeno otkako su krenuli sukobi, 7. oktobra.

U međuvremenu, na okupiranoj Zapadnoj obali najmanje 95 Palestinaca je ubijeno, a 1.828 je povređeno od napada Hamasa i izraelske odmazde.

Ministarstvo je saopštilo da je Pojas Gaze doživeo 250 udara na svoj zdravstveni sektor, ostavljajući ogroman deo stanovništva bez adekvatne medicinske pomoći.

17.20 – Izveštaji tvrde da bi neki taoci mogli biti pušteni uskoro

Usled intenzivnih pregovora uz posredovanje Katara i SAD, a kako prenosi vesti “Kanala 12”, pozivajući se na izraelski izvor, neki od talaca koje Hamas drži u Gazi mogli bi se uskoro pustiti.

“Njujork tajms”, pozivajući se na visokog izraelskog vojnog zvaničnika, kaže da bi 50 osoba sa dvojim državljanstvom moglo biti pušteno “na osnovu razgovora između SAD i Katara”, prenosi “Tajms of Izrael”.

16.40 – Kopnena ofanziva neizbežna ako Hamas ne oslobodi taoce

Planirana izraelska kopnena ofanziva na Pojas Gaze je neizbežna, ako palestinska militantna grupa Hamas ne oslobodi sve taoce i ne položi oružje, izjavio je danas portparol izraelskih odbrambenih snaga (IDF) Džonatan Konrikus.

– Cilj je da se potpuno demontiraju Hamasovi vojni kapaciteti. Ako to može da se uradi iz vazduha i uz pomoć određenih mera, uz veoma ograničeno izlaganje naših trupa i manju štetu na zemlji, to bi bilo sjajno – rekao je Konrikus za australijski radio ABC, prenosi portal Al Arabija Njuz.

15.48 – Hamas koristi decu kao štit

Nove satelitske slike pokazuju da je Hamas postavio raketne bacače pored škola u Gazi.

Do otkrića je došlo nakon što su na telu mrtvog militanta nađene instrukcije kako praviti hemijsko oružje, uključujući cijanid bombe. Set satelitskih slika, koje je objavio Izrael, navodno pokazuju kako je Hamas stacionirao oružje – koje bi se moglo naći na meti izraelskih vazdušnih udara – blizu civilnih infrastruktura u Pojasu Gaze, piše “San”.

15.36 – Humanitarna kancelarija UN: više od polovine stanovništva Gaze je sada interno raseljeno

Humanitarna kancelarija UN (OCHA) saopštila je da je oko 1,4 miliona stanovništva Gaze – više od polovine – sada interno raseljeno, a mnogi traže utočište u prenatrpanim skloništima UN za hitne slučajeve. Izrael je naredio stanovnicima Gaze da se evakuišu sa severa. Ali Rojters prenosi da je OCHA rekla da veruje da se stotine, a verovatno i hiljade ljudi koji su pobegli, sada vraćaju na sever zbog pojačanog bombardovanja na jugu i nedostatka skloništa.

14.40 – Sve bolnice u Gazi su ostale bez goriva, kaže Hamas

Hamas je objavio saopštenje u kojem se navodi da su sve bolnice u Gazi ostale bez goriva. Militantna grupa poziva na stalni koridor u regionu kako bi se izbegla “humanitarn

14.05 – Velika eksplozija u Akri

Stanovnici u oblasti Akra izveštavaju da su čuli veliku eksploziju, što ukazuje na moguće presretanje ili udar rakete. Hitna pomoć kaže da nema izveštaja o povređenima.

Ovo područje se nalazi na 17 kilometara od granice sa Libanom i 160 kilometara od granice sa Gazom, dva najverovatnija izvora vatre, prenosi Tajms of Izrael.

12.27 – Sirene se oglasile u gradovima blizu Akre

Upozorenje na nadolazeće rakete oglasilo se u Kfar Masariku i Ajn Hamifracu, severno od Haife, blizu Akre, prenosi Tajms of Izrael. Nije poznato da li su rakete lansirane iz Gaze ili Libana.

11.50 – Obračun je počeo: “Upali smo tenkovima u Gazu”

Izraelska vojska saopštila je danas da su njene kopnene snage izvele ograničene upade u pojas Gaze tokom ponedeljka.

10.21 – Grčki premijer Micotakis stigao u Izrael

Grčki premijer Kirijakos Micotakis stigao je u Izrael gde će se sastati s premijerom Benjaminom Netanijahuom, saopštila je Micotakisova kancelarija.

10.10 – Hamas: Više od 70 civila poginulo u izraelskim napadima noćas i jutros

Najmanje 70 Palestinaca poginulo je u napadima izraelske vojske izvedenih noćas i jutros u pojasu Gaze, saopštio je Hamas, pokret koji je na vlasti u toj palestinskoj teritoriji.

 

09.29 – “Sistem se raspada”

Doktor u bolnici Al-Šifa Hasan Abu Sitah opisao je za BCC teške uslove s kojima se suočavaju: “Bolnici je ponestalo zavoja za previjanje rana, kao i igala i šipki za fiksiranje preloma. Sistem se i dalje raspada. Imamo sve više ranjenih”.

08.30 – Pogođeno 320 ciljeva u Gazi, veliki broj žrtava

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da su tokom proteklog dana u Pojasu Gaze pogodile oko 320 ciljeva Hamasa i Palestinskog islamskog džihada.

gaza

Hatem Ali (STR)

 

 

U noćašnjim napada Izraela na Pojas Gaze ima “veliki broj” mrtvih i povređenih, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova u Gazi koje vodi palestinska militantna grupa Hamas, prenosi Bi-Bi-Si.

08.15 – Njujork tajms: SAD savetovale Izrael da odloži kopnenu ofanzivu

Vašington je savetovao Izrael da odloži kopnenu ofanzivu u Gazi da bi kupio vreme za pregovore o oslobađanju 212 talaca koje drži Hamas i omogućio veću pomoć palestinskim civilima, objavio je Njujork tajms, pozivajući se na američke zvaničnike.

SAD, takođe, žele više vremena da se pripreme za moguće napade grupa koje podržavaju Iran, navodi list, dodajući da će se takvi napadi verovatno povećati kada Izrael započne svoju invaziju.

08.00 – SZO poziva Izrael da preispita nalog za evakuaciju sa severa

Portparol Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tarik Jašarević pozvao je Izrael da preispita naredbu o evakuaciji sevara Pojasa Gaze, ocenjujući da je izvršiti tu naredbu “skoro nemoguće”. 

bonica

Tanjug/AP Photo/Fatima Shbair

 

 

07.45 – Zapadni lideri ponovili podršku Izraelu i pozvali na zaštitu civila

Lideri SAD, Velike Britanije, Kanade, Francuske, Nemačke i Italije tokom telefonskog razgovora o sukobu između Izraela i Hamasa i humanitarnoj situaciji u Pojasu Gaze ponovili su svoju podršku Izraelu i njegovom pravu da se brani od terorizma, istovremeno pozivajući na poštovanje međunarodnog humanitarnog prava, uključujući zaštitu civila, sopštila je Bela kuća.

07.30 – IDF: Kopneni napad na Gazu “verovatan” osim ako se Hamas bezuslovno preda

Portparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) Džonatan Konrikus izjavio je da će kopnene trupe “verovatno” napasti Gazu, osim ako se Hamas “bezuslovno preda”. 

izrael

AP Ohad Zwigenber

 

 

“Ako bi Hamas izašao iz svojih skrovišta u kojima se krije iza izraelskih civila, što sada radi, vratio naše taoce, svih 212  i predao se bezuslovno, rat bi se završio”, rekao je portparol IDF-a.

07.15 – Hamas: IDF odbijen

Jedan izraelski vojnik ubijen je sinoć u kopnenoj akciji izraelske vojske na teritoriji Gaze. Kako je saopštno iz IDF-a, on je poginuo od detonacije protivtenkovsog projektila.

07.00 – Izrael bombardovao područja u blizini tri bolnice u Pojasu Gaze

Izraelske snage bombardovale su jutros područja u blizini tri bolnice u Pojasu Gaze, javili su palestinski mediji, ali nije jasno da li su same bolnice pretrpele štetu.

Mediji su naveli da je Izrael izvršio udar u blizini bolnice Al Šifa u Gazi i bolnice Al Kuds, kao i indonežanske bolnice na severu enklave.

06.30 – IDF: Napali smo još dve ćelije Hezbolaha u južnom Libanu

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da su nastavile napade na još dve ćelije Hezbolaha u južnom Libanu, kako ne bi dozvolili da izvedu napade na Izarel.

IDF navodi da je jedna od Hezbolahovih ćelija, u oblasti planine Dov, planirala da lansira raketa, dok je druga ćelija u severnom gradu Matat planirala da ispali protivtenkovske navođene rakete, preneo je Tajms ov Izrael.

Opsada Gaze

Drugi konvoj sa humanitarnom pomoći koja ne uključuje gorivo, ušao je u Pojas Gaze.

Izraelski ministar odbrane Joav Galant kaže da bi predstojeća izraelska kopnena ofanziva u Pojasu Gaze mogla da traje tri meseca, ali će biti poslednja ako Izrael uspe da eliminiše terorističku grupu Hamas.

Si-En-En je javio da je došlo do sukoba Hamasove Al-Kasam brigade i izraelske vojske unutar Pojasa Gaze, što Tel Aviv nije potvrdio.

Iranski ministar spoljnih poslova Hosein Amir-Abdolahijan upozorio je Izrael i SAD da bi situacija na Bliskom istoku mogla da izmakne kontroli, ukoliko Izrael ne prekine vojna dejstva u Pojasu Gaze.

SAD neće oklevati da reaguju ako se rat u Gazi prelije na region, poručuje ministar odbrane Lojd Ostin.

 

@alo_portal 😂😂😂 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #funny #viral ♬ original sound – Alo_portal

 


Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije objave

GROBARI BRUTALNO IZVREĐALI OBRADOVIĆA: Cenimo li mi više naše veličine i čime je Saša ovo zaslužio?!

Saša Obradović, trener košarkaša Monaka, doživeo je neviđenu torturu i salvu uvreda od strane...

DRAMA U STANU U BEOGRADU: Ženu davio pred očima troje male dece, lomio nameštaj, udarao je pesnicama pa oborio na pod

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila Z.R. (40) pod sumnjom da je pijan lomio stvari...

ON JE PETI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO VANJE: Karatista Bore vodio školu sporta za decu, tu je i UHAPŠEN i krišom doveden u sud (VIDEO)

Peti osumnjičeni za kidnapovanje i ubistvo devojčice Vanje Đorčevske (14), koji se nalazi u...

IZNENADA PREMINUO ČUVENI SRPSKI GLUMAC: Igrao rame uz rame sa Silvesterom Staloneom i Van Damom

Srpsko-američki glumac Vojislav Govedarica iznenada je preminuo u Los Anđelesu u 83. godini, saznaje...

GROBARI BRUTALNO IZVREĐALI OBRADOVIĆA: Cenimo li mi više naše veličine i čime je Saša ovo zaslužio?!

Saša Obradović, trener košarkaša Monaka, doživeo je neviđenu torturu i salvu uvreda od strane...

DRAMA U STANU U BEOGRADU: Ženu davio pred očima troje male dece, lomio nameštaj, udarao je pesnicama pa oborio na pod

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila Z.R. (40) pod sumnjom da je pijan lomio stvari...

ON JE PETI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO VANJE: Karatista Bore vodio školu sporta za decu, tu je i UHAPŠEN i krišom doveden u sud (VIDEO)

Peti osumnjičeni za kidnapovanje i ubistvo devojčice Vanje Đorčevske (14), koji se nalazi u...