NaslovnicaZabavaANĐELA ĐURIČIĆ DOBILA OTKAZ NA TELEVIZIJI Više nije voditeljka: Kraj karijere od...

ANĐELA ĐURIČIĆ DOBILA OTKAZ NA TELEVIZIJI Više nije voditeljka: Kraj karijere od šest meseci

Naime, Anđela Đuričić u pomenutom rijaliti programu otpočela je vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je u tom trenutku bio zauzet muškarac. Anđela je iz “Zadruge” diskvalifikovana jer je fizički nasrnula na Maju Marinković. Njena veza sa Zvezdanom u spoljašnjem svetu bila je kratkog daha, a u svojim javnim obraćanjima trudila se da govori o svojoj novoj karijeri. Ipak, izgleda da je i ovoj njenoj “avanturi” došao kraj.

www.instagram.com

– Anđela je na “Hype” televiziji dobila otkaz. Nisam siguran šta se tačno dogodilo, ali došlo je do definitivnog kraja saradnje između nje i čelnika televizije. Na leto je postala voditeljka, a evo već sad se i ta njena epizoda završila, bar kada je reč o ovoj televiziji – rekao je izvor za “Blic”.

www.instagram.com

Anđela Đuričić po zanimanju je frizerka iz Crne Gore, a nakon napuštanja “Zadruge” oprobala se u ulozi voditeljke. Da li Anđela planira da nastavi da se bavi voditeljskim poslom i da li je neka televizija zaintresovana da joj da šansu, još uvek nije poznato.

www.instagram.com

Inače, kako smo pisali, Anđela Đuričić i Dušica Jakovljević iako su ranije bile u lošim odnosima nedavno su se pomirile.

Do sukoba je došlo jer je Anđela pobesnela zbog Dušičine reakcije u emisiji “Narod pita”, kada se voditeljka iznenadila zbog njene slike u kupaćem kostimu i poruke koja je pisala uz nju.

Detalje sukoba i pomirenja, pročitajte u našem narednom tekstu.


Najnovije objave