back to top
NaslovnicaVestiAPATINAC LOVRIĆ PRIPREMIO NAJBOLJI PAPRIKAŠ : U Somboru održan 27. "Somborski kotlić"

APATINAC LOVRIĆ PRIPREMIO NAJBOLJI PAPRIKAŠ : U Somboru održan 27. “Somborski kotlić”

U Somboru je održana tradicionalna 27. manifestacija „Somborski kotlić“, na kojoj je učestvovalo više od 220 majstora iz zemlje i regiona u kuvanju ribljeg paprikaša, od čega je 63 paprikaša učestvovalo u takmičenju za titulu najboljeg.

АПАТИНАЦ ЛОВРИЋ СКУВАО НАЈБОЉИ ПАПРИКАШ : У Сомбору одржан 27. Сомборски котлић

Zvaničan početak kuvanja obeležen je paljenjem prve vatre, a upalio ju je gradonačelnik Antonio Ratković. Odlukom stručnog žirija, pobednik 27. Somborskog kotlića je Predrag Lovrić iz Apatina koji je skuvao najukusniji i najbolji paprikaš. Drugo mesto osvojio je Nemanja Kliska takođe iz Apatina, dok je treće mesto pripalo Milanu Petroviću iz Kneževih Vinograda.

- Advertisement -

„Somborski kotlić“ postao je jedan od prepoznatljivih simbola grada Sombora, a brojni posetioci koji su prisustvovali manifestaciji u kojoj su se, pored kotlića, učesnici takmičili i za najbolje aranžirani sto i najveseliju ekipu, mogli su da prošetaju i „Ulicom starih zanata“, te pogledaju i druge znamenitosti i dešavanja u gradu.

Izvor: ( www.novosti.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

TAMNA TAJNA DIVLJIH MILIJARDERSKIH ŽURKI: Telefoniranje ZABRANJENO zbog ORGIJANJA, a najgore od svega je “Nudili su mi…”

Ko kaže da štreberi ne znaju da se provode? Mnogima su poznate kontroverzne žurke...

BAŽDAR POTPISAO ZA SARAGOSU I VERIO DEVOJKU NA JEDAN DAN KOJI ĆE PAMTITI! Prosidba na reci, ove fotke su postale hit na Instagramu! FOTO

Kakav dan za mladog i talentovanog srpskog fudbalera Sameda Baždara! Samo nekoliko sati nakon...

Potpuni preokret: Četiri astrološka znaka doživjet će neočekivanu radost i sreću krajem jula.

Ovaj period do početka avgusta je vrlo uzbuđujući u svijetu astrologije. Pozitivna kozmička poravnanja...