back to top
NaslovnicaZabavaAteistički bend Atheist Rap objavio novi singl i spot pod nazivom „Superstar“

Ateistički bend Atheist Rap objavio novi singl i spot pod nazivom „Superstar“

Za predstojeći beogradski koncert zakazan za 7. jun u bašti Kluba Studenata Tehnike, bend Atheist Rap je objavio singl „Superstar“ i prateći video spot.

Pesma „Superstar“ je nastala pre dvije godine i od tada je redovno izvođena na koncertima benda. Sada je dobila svoje studijsko izdanje kako bi zaokružila proslavu 35 godina postojanja benda.

Muzika i aranžman su prepoznatljivog stila benda, a tekst pesme sumira njihovu dosadašnju karijeru i trenutnu fazu u kojoj se nalaze.

- Advertisement -

Autor pesme je gitarista benda Vladimir Radusinović Radule, a video spot je režirao Predrag Novković, dok je kamera bila u rukama Zoltana Savina. Spot je sniman na koncertima u Novom Sadu i Pragu proteklih nedelja.

Pesma „Superstar“ govori o životnom putu benda od početaka punih energije, do sazrevanja i nedostatka opcija u budućnosti. Snimljena je pre godinu dana sa dečijim horom Čuperak iz Kikinde, u saradnji sa Cecom Milić. Pre trebalo je da se nađe na kompilaciji novosadskog Undergrand radija, ali je zamenjena drugom pesmom kako bi se poklopila sa jubilarnom godišnjicom benda.

Atheist Rap ove godine slavi 35 godina postojanja brojnim nastupima širom regiona, a ekskluzivni beogradski koncert će biti održan 7. juna u Bašti Kluba studenata tehnike (KST). Na koncertu će biti predstavljene najznačajnije pesme iz svih perioda karijere benda.

Ograničen broj ulaznica je u prodaji po cijeni od 1500 dinara u Klubu Studenata Tehnike na adresi Bulevar kralja Aleksandra 73, kao i online na cooltix.rs.

Izvor: ( citymagazine.danas.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave