NaslovnicaZabava"Bacaju drvlje i kamenje, doživela sam to i na svojoj koži" Aleksandra...

“Bacaju drvlje i kamenje, doživela sam to i na svojoj koži” Aleksandra Mladenović pretrpela teror na društvenim mrežama

Ranije ju je to pogađalo, posebno dok je prolazila kroz zdravstvene probleme, ali sada kaže da je to sve postalo zabavno. Čak je priznala da je nekada odgovarala na ružne komentare, ali da je sada naučila da se ne obazire na njih.

Blic preporučuje

“OBEĆALA SAM DA ĆU ĆUTATI, ALI…” Vanja Mijatović progovorila o PAKLU kroz koji je prošla njena kuma Aleksandra Mladenović

KUMA PROGOVORILA Vanja otkrila sve o nasilju koje je doživela Aleksandra Mladenović: “Obećala sam da ću ćutati, ali…”

(VIDEO) U malom selu na jugu Srbije odrasla je Aleksandra Mladenović a OVO JE PORODIČNO DOMAĆINSTVO mlade pevačice iz kog je krenula put svoje karijere

Foto: Milan Ilić / Ringier

Aleksandra Mladenović o nasilju na društvenim mrežama

– Čitala sam te komentare ranije i to me je pogađalo. Doživela sam to sajber nasilje dok sam imala i zdravstvenih problema, ali više me takve stvari ne pogađaju. Ja sve to pogledam ali ne čitam. Bude mi to u fazonu “super druže”. Priznajem, na jedan komentar sam rekla “tebi ne može ni hirurg da pomogne”. Imam ja tako momente kada odgovorim, ali sve mi je to sada zabavno. Više me to ne vređa niti pogađa – ispričala je Aleksandra u “Zvezdama Granda Specijal” i dodala:

– Ranije je to bilo drugačije, ali sada me ništa ne pogađa.

Aleksandra Mladenović o nasilju na društvenim mrežama

Foto: Milan Ilić / Ringier

Aleksandra Mladenović o nasilju na društvenim mrežama

Aleksandra je otkrila i da joj se dogodilo da upozna nekoga ko ju je ranije negativno kritikovao na mrežama.

– Ljudi imaju predrasude, misle da verovatno ne idemo ni u toalet. Treba prvenstveno biti čovek. Malo mi je žalosno što po nama svi udaraju neko drvlje i kamenje kao da smo mi ne znam šta loše uradili, a mi smo tu da pevamo i da uveseljavao narod. Treba samo da se bavimo pevanjem i da i ne komentarišemo neka pisanja o nama – rekla je Aleksandra.

VIDEO: Metar mog sela Aleksandra Mladenović 1

Metar mog sela Aleksandra Mladenović 1

Najnovije objave