back to top
NaslovnicaZabavaBACILA DONJI VEŠ PRED PUBLIKU: Najpoznatija hrvatska glumica za odrasle iznenadila ZAOKRETOM...

BACILA DONJI VEŠ PRED PUBLIKU: Najpoznatija hrvatska glumica za odrasle iznenadila ZAOKRETOM U KARIJERI, otkrivamo čime se sada bavi

Najpoznatija hrvatska glumica za odrasle, Međimurka Marija Zadravec, poznata i kao Sweet Mery, napravila je zaokret u karijeri i okušala se u muzici.

Naime, ona se oprobala i za DJ pultom u jednom od renomiranih klubova u severnoj Nemačkoj, zajedno sa di-džejem Bokijem.

Ovo je bio prvi put da se okušala kao DJ, a već ima brojne zahteve za svirke širom Nemačke. Atmosfera na nastupu bila je toliko vruća da je Marija spontano skinula donji veš i bacila ga fanovima u publici, što je izazvalo još veću euforiju.

- Advertisement -

– Još se malo tresem. Nisam očekivala ovako popunjen klub! Publika je bila fantastična, a energija neverovatna. Zaista sam zadovoljna saradnjom sa DJ Bokijem, odlično smo se slagali – rekala je Zadravec za Domaći radio i dodala:

– Sigurno idemo dalje zajedno! Budući nastupi će biti još luđi i bolji, već spremamo nove remiksove. Jedva čekam predstojeću evropsku turneju – zaključila je Marija Zadravec.

Marija, koja je takođe poznata kao Sweet Mery, pobedila je na takmičenju za 18+ koje je održano u Švedskoj prošle godine, trijumfujući nad 19 drugih porno zvezda koje su se prijavile.

(Kurir.rs/Story.hr/I.M.)

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave