NaslovnicaZabava"BILA BIH VEĆA ZVEZDA DA ME NISU SABOTIRALI" Naša pevačica progovorila o...

“BILA BIH VEĆA ZVEZDA DA ME NISU SABOTIRALI” Naša pevačica progovorila o kolegama, nije ih štedela – spomenula i hit Seke Aleksić

Kako je ispričala sada za domaće medije, zadovoljna je svojom karijerom, međutim, smatra da joj drugi nisu podmetali nogu bi mogla da bude i mnogo veća zvezda nego što je sada.

Blic preporučuje

Prozvali je kraljicom lapsusa: Jovana Tipšin odgovorila na tvrdnje i ponovo napravila GREŠKU (VIDEO)

KAD VAM ONA KAŽE! Evo šta bi trebalo da uradite ako želite da izgledate dobro kao Jovana Tipšin! (VIDEO)

Foto: J.Ilić / Ringier

Jovana Tipšin

Odbila hit “Hej, da sam muško”

Jovana Tipšin je otkrila da je veliki hit Seke Aleksić “Hej, da sam muško” prvo ponuđena njoj, međutim izmakla joj je ova pesma iz ruku jer nije uspela da proceni da će postati hit, pa ju je odbila.

“Meni je Braja nudio tu pesmu, ja sam pročitala tekst i nekako nisam pronašla sebe u toj pesmi i odbila sam ga. Ne kajem se za to što sam odbila pesmu, jer mislim da nije trebalo ja to da snimim, već Seka. Čula sam i da je nekim velikim zvezdama žao što nisu snimile neke moje pesme”, rekla je Jovana jednom prilikom, pa se osvrnula na to kako je mogla da bude mnogo veća zvezda da je nisu sabotirali:

“Mislim da su me minirali indirektno, direktno nisu. Indirektno jesu, i to mnogo njih. Ja sam se sama borila kroz svoju karijeru. Nisam imala nikoga da me gura, ali hvala Bogu, Bog je veliki, dao mi je glas i dao mi je da budem vredna, radna, tu upornost mi je dao i to što imam u saradnji sa svima, ja sam sa svima u dobrim odnosima.

Inače, Jovana je jednom prilikom otkrila da se privatno ne druži sa kolegama, te da van scene ne voli da priča o poslu i smatra da na estradi ne postoje prava prijateljstva.

(Republika)

VIDEO: Seka Aleksić pokazala jezivo nevreme na svom imanju

Seka Aleksić pokazala jezivo nevreme na svom imanju

Najnovije objave