NaslovnicaSport"BIO SAM SIGURAN DA ĆE VODITI SRBIJU NA NEKOM VELIKOM TAKMIČENJU" Predrag...

“BIO SAM SIGURAN DA ĆE VODITI SRBIJU NA NEKOM VELIKOM TAKMIČENJU” Predrag Danilović SLOMLJEN zbog Dejana Milojevića!

Komemoracija Dejanu Milojeviću koji je iznenada preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara održana je u Skupštini grada Beograda.

Prisutnima se obratio i prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović, koji je bio vidno slomljen.

– Još jednom bih želeo da izjavim saučešće porodici Milojević, ali i košarkaškoj porodici Srbije. Nije postojao onaj ko Dejana nije poštovao i voleo. Napustio nas je veliki košarkaš, sjajan trener i veliki čovek, čovek bez ijedne mrlje. Nosio je u sebi žar, energiju, srčanost, pozitivnu drskost… Bio sam jedan od učesnika inicijative dovođenja Dejana u Partizan kada sam bio na funkciji u tom klubu. Svi su mu verovali bez pogovora. I igrači i treneri. Svi koji su ga makar malo poznavali, mnogo su ga voleli. Njegov karakter, otvorenost za učenje i želja da se pomogne svakom članu kolektiva vodili su ga kroz karijeru. Bio je istinski patriota, voleo je reprezentaciju i svoju zemlju. Osećao sam u sebi da je to bio samo početak jer sam bio siguran da će Dejan voditi reprezentaciju na nekom velikom takmičenju. Na moju žalost, to se neće dogoditi – poručio je Danilović.

Na komemoraciju su stigli mnogi poznati ljudi iz sveta košarke, a ko je sve došao pogledajte u narednoj galeriji.

"BIO SAM SIGURAN DA ĆE VODITI SRBIJU NA NEKOM VELIKOM TAKMIČENJU" Predrag Danilović SLOMLJEN zbog Dejana Milojevića!

1 / 40 Foto: Petar Aleksić

"BIO SAM SIGURAN DA ĆE VODITI SRBIJU NA NEKOM VELIKOM TAKMIČENJU" Predrag Danilović SLOMLJEN zbog Dejana Milojevića!"BIO SAM SIGURAN DA ĆE VODITI SRBIJU NA NEKOM VELIKOM TAKMIČENJU" Predrag Danilović SLOMLJEN zbog Dejana Milojevića!"BIO SAM SIGURAN DA ĆE VODITI SRBIJU NA NEKOM VELIKOM TAKMIČENJU" Predrag Danilović SLOMLJEN zbog Dejana Milojevića!"BIO SAM SIGURAN DA ĆE VODITI SRBIJU NA NEKOM VELIKOM TAKMIČENJU" Predrag Danilović SLOMLJEN zbog Dejana Milojevića!

/ Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:27
Komemoracija Dejana Milojevića

Kurir

Najnovije objave