back to top
NaslovnicaRegionČovjek upao u živo blato! Satima ga spašavali vatrogasci, dramatičan snimak otkriven:...

Čovjek upao u živo blato! Satima ga spašavali vatrogasci, dramatičan snimak otkriven: Kamera zabilježila neverovatnu akciju (VIDEO)

Prava drama odigrala se juče pred zoru kod Kumanova, uz obalu Pčinje, kada je muškarac ostao zaglavljen u mulju, koje ga je vuklo kao živo blato. Akcija spasavanja trajala je satima, a u “živo blato” upali su i vatrogasci.

Spasioci su izašli na teren oko 4 sata ujutru, a sve do 7 trajala je akcija spasavanja čoveka kojeg je jedan pecaroš čuo da doziva pomoć. Ispostavilo se da je čovek zagazio u mulj, a kako je pokušavao sam da izađe, mulj ga je vukao sve dublje i dublje, kao živo blato.

Kada su vatrogasci stigli, situacija je delovala gotovo dramatično. Čovek je bio u blatu već do ramena i tonuo sve dublje. Vidno iscrpljen od batrganja pretio je da potone na dno. Srećom, vatrogasci su hitno reagovali i sa konopcima krenuli ka njemu, ali su i sami umalo postali žrtve živog blata, jer su svi počeli da tonu. Srećom, kanap i prisebnost čitavog tima je na kraju sve izvukla žive i zdrave na čvrsto tlo.

- Advertisement -

Nesrećni čovek, koji je satima bio zaglavljen u blatu gotovo je izgubio svest od iscrpljenosti. Njega su lekari Hitne pomoći hitno morali da transportuju u bolnicu. Kako nisu mogli sa daskom, na kojoj je ležao iscrpljen čovek, da se probiju do puta, ljudi su sa sekirama sekli grane kako bi mogli da se probiju.

Kako javljaju lokalni mediji, na kraju su stigli na vreme u bolnicu. Iako vidno iscrpljen i potresen, čovek je van životne opasnosti.

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

PLATIO JE 290.000 EVRA ZA POVEĆANJE POLNOG ORGANA: “Iskusio sam strašne bolove, nijedna djevojka nije željela biti sa mnom”

Velika muka: Kako muškarcima "operacije penisa" pretvaraju život u agoniju Od kada je sveta i...

SAMO SAM JEDNO PITAO – Meštanin sela gdje je likvidiran Hajrizi susreo se OČI U OČI SA UBICOM: Tada sam samo čuo rafale.. (VIDEO)

Dragoljub M., meštani Trbušnice otkrio je detalje susreta sa Albancem Fatonom Hajrizijem koji je...

ŠAMPION PROTIV DEBITANTA NA POČETKU SEZONE: Gdje pratiti direktni prenos meča Crvena zvezda – Jedinstvo Ub

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Jedinstva sa Uba u prvom kolu novog šampionata Superlige...