back to top
NaslovnicaSportCrveno-bijeli dominirali protiv Napretka u Kruševcu kao priprema za finale kupa!

Crveno-bijeli dominirali protiv Napretka u Kruševcu kao priprema za finale kupa!

Od početka meč je bio”jednosmerna ulica” za igrače Napretka. Izabranici Vladana Milojevića su dominirali tokom prvih 45. minuta što su uspeli da materijalizuju u tri navrata. Već posle osam minuta je beogradski sastav imao prednost.

Knežević je odigrao dupli pas sa Kataijem posle kojeg je uhvatio neodbranjiv volej i smestio loptu iza leđa Savića. Posle gola se ništa nije menjalo na terenu, ista slika, posed gostiju, ali se na drugi gol čekalo do 42. minuta.

Danas raspoloženi Knežević je centrirao, pokušao je da interveniše defanzivac Napretka, ali je tom loše uradio pa se lopta odbila do Sremčevća koji je bio priseban i povećao vođstvo novog-starog šampiona Srbije.

- Advertisement -

Nije dugo trebalo gostima za novi nalet. Zamenili su uloge Katai i Knežević, pa je posle prelepe asistencije igrača rođenog 2003. godine zvezdin “Magiko” ostao sam sa golmanom domaćih koga je lako prešao i postavio rezultat kojim se otišlo na poluvreme.

Drugo poluvreme bilo je puko odrađivanje posle za aktuelnog šampiona, a da ne bude praznog hoda pobrinuo se Sremčević svojim drugim golom. Prošao je Katai po levoj strani i svojom drugom asistencijom uposlio mladog napadača koji je glavom smestio lop…

Kurir

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave