NaslovnicaZabavaDA LI ŽENA TREBA DA KAŽE PARTNERU SA KOLIKO MUŠKARACA JE SPAVALA?...

DA LI ŽENA TREBA DA KAŽE PARTNERU SA KOLIKO MUŠKARACA JE SPAVALA? Evo šta misle SRBI o ovoj TABU temi: “Ono što žena prećuti…”

Svaki početak veze je pun uzbuđenja i preplavljen osećajem zaljubljenosti i „leptirićima u stomaku“. A onda polako dolaze trenuci kada partneri razgovaraju o svojim bivšim ljubavima i svojim emotivnim iskustvima. Velika polemika se međutim vodi oko toga da li žena treba da prizna svom partneru sa koliko muškaraca pre njega je spavala.

Da li treba „kopati po prošlosti“ i opterećivati se brojem bivših partnera i da li to utiče na vašu vezu i odnos?

Zato smo postavili pitanje na našoj Fejsbuk stranici „Da li žena treba da kaže partneru sa koliko muškaraca je spavala pre njega“ i evo šta ste nam rekli.

„Pa nije on pop da mu se ispovedam“, nasmejala nas je sve Milina.

„Muškarac koji te voli i siguran je u sebe takve stvari ni ne pita“, objasnila je Gabriela.

„A muškarac ženi, sa koliko je on spavao?“, pitala je Sneža, a isto se pita Sandra: „A obrnuto? Prošlost nema veze, ako na to gledaju nema ništa od toga, u oba slučaja.“

„Ja sam se udala od 24 godine, sve smo ispričali i on meni i ja njemu, baš iskreno, a nakon 40 godina braka, on je počeo meni prebacivati te stvari, nikad pre nije, na kraju se ispostavilo da ima nekog – pa napad je najbolja odbrana“, priznala je jedna žena.

Boris smatra da bi to samo pokvarilo emotivni odnos. „To bi samo unelo nemir u vezu, zamisli da jedno drugom počnemo pričati o bivšim partnerima… Niđe veze“.

„Ono što žena prećuti, kad tad karma izbaci na videlo (nepisano pravilo)…iskrenost pre svega“, napisala je Tatjana.

„Šta to njega briga, svako ima pravo na svoj izbor i život. Zar je bitno, ako su se dvoje našli i ok je veza, zašto uopšte komentarisati šta i da li je bilo pre toga“, zaključila je Goga.

(Kurir.rs/Zadovoljna)

Kurir

Najnovije objave