back to top
NaslovnicaVestiDAN POLICIJE OBELEŽEN U VRANJU: Naša sigurnost je u njihovim rukama! Djeca...

DAN POLICIJE OBELEŽEN U VRANJU: Naša sigurnost je u njihovim rukama! Djeca oduševljena opremom i vozilima (FOTO)

Policijska uprava u Vranju, u saradnji sa Regionalnim centrom granične policije prema Severnoj Makedoniji i Odeljenjem za vanredne situacije u Vranju taktičko-tehničkim zborom, obeležila je Dan policije i slavu Ministarstva unutrašnjih poslova.

U gornjem delu pešačke zone u ponedeljak su u Vranju izloženi policijska oprema i vozila. Građanima su predstavljeni “marica”, službeno policijsko vozilo, vozilo za nadzor državne granice, bespilotna letelica za nadzor državne granice-dron, kao i klasično vozilo za termovizijski nadzor državne granice.

DAN POLICIJE OBELEŽEN U VRANJU: Naša sigurnost je u njihovim rukama! Djeca oduševljena opremom i vozilima (FOTO)

- Advertisement -

DAN POLICIJE OBELEŽEN U VRANJU: Naša sigurnost je u njihovim rukama! Djeca oduševljena opremom i vozilima (FOTO)DAN POLICIJE OBELEŽEN U VRANJU: Naša sigurnost je u njihovim rukama! Djeca oduševljena opremom i vozilima (FOTO)DAN POLICIJE OBELEŽEN U VRANJU: Naša sigurnost je u njihovim rukama! Djeca oduševljena opremom i vozilima (FOTO)DAN POLICIJE OBELEŽEN U VRANJU: Naša sigurnost je u njihovim rukama! Djeca oduševljena opremom i vozilima (FOTO)

Predstavljeno je patrolno vozilo, motocikl, a iz oblasti vatrogasaca kvad, motorne sanke i jedno takozvano “navalno” vozilo. Izložena je kompletna oprema koju koristi interventna jedinica policije, štitovi, kacige, službene lisice, službena palica. Posebnu pažnju građana izazvao je policijski pas “tragač”.

“Dan policije i predstavljanje vozila i opreme koju policijski službenici koriste u svakodnevnom radu je prilika da se građani upoznaju sa našom opremom da se policijska profesija na neki način približi građanima, da predstavimo svoju profesiju. Mi smo tu zbog građana i njihove bezbednosti. Policija i radi ono što je u interesu građana – održava red i mir”, poručuju iz PU Vranje.

Vranjanci su pokazali veliko interesovanje, a najmlađi veliku radoznalost da upoznaju svako vozilo, sve od opreme, ali i da se fotografišu sa pripadnicima policije.

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

KADA SE SRBI BAVE KOŠARKOM: Naši razbili američku odbranu, zakucali posle sjajne akcije i smijali se kao djeca! (VIDEO)

Fantastičnu utakmicu odigrali su Srbija i Sjedinjene Američke Države, a četa Svetislava Pešića pokazala...

NOĆNA MORA BOSANSKE GLUMICE: Izbacili je iz stana, živjela na ULICI, imala je samo 39 kilograma “Sada imamo REDOVNE OBROKE”

Jadranka Matković ostala je upamćena po ulozi Rebeke Palisander u filmu "Nad lipom 35",...

BUDVA OSTALA BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE! Dramatična situacija u Crnoj Gori, glavni grad turizma bez struje

Gotovo kompletno područje Opštine Budva je ostalo bez struje. Metropola turizma je ostala bez električne...