NaslovnicaZabavaDirect Media United Solutions najbolja agencija za podršku online prodaji

Direct Media United Solutions najbolja agencija za podršku online prodaji

Na dodeli Hot Spot e-Commerce Awards, u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije, Direct Media United Solutions proglašena je drugi put za redom za najbolju agenciju koja podržava online prodaju! Ova nagrada važi za jednu od najvažnijih u oblasti internet trgovine u Srbiji.

U kategoriji „Best agency supporting online sales“ za nagradu se nadmetalo šest agencija, a Direct Media je osvojila prvo mesto. Nagradu su u ime Direct Medie preuzele Marijana Agić Molnar CEO Direct Media, Marija Matić, Strategy&Clients Director i Jana Devetak, Head of Digital Customer Experience DMUS.

„Prepoznati smo kao agencija koja doprinosi online prodaji svojih klijenata kroz stručnost, uspešne kampanje i kreativne pristupe i ima značajan uticaj u industriji. Kao vodeći agencijski sistem u jugoistočnoj Evropi, ponosni smo na našu jedinstvenu metodologiju koja kombinuje najbolje od medija, kreativnosti, tehnologije i podataka. Mnogim našim klijentima su razvoj i unapređenje online trgovine prioritet, pa je fokus na digitalnim platformama. Zajedno sa njima kombinujemo sve prednosti i alate online i offline oglašavanja i stvaramo kampanje prilagođene potrebama svakog klijenta. Direct Media je ojačana prošle godine novim timom koji sa sobom nosi posebne veštine vezano za upotrebu, integraciju i analizu različitih setova podataka kao i duboko razumevanje ponašanja kupaca naših klijenata. Tako ojačani, klijentima ćemo pomoći da još bolje iskoriste podatke kojima raspolažu i budu efikasniji u svojim marketing aktivnostima“, ističe Marijana Agić Molnar, CEO Direct Media United Solutions.

Organizator dodele HotSpot eCommerce Awards je eCommerce Asocijacija Srbije. Ona okuplja sve činioce digitalnog ekosistema radi zajedničkog unapređenja e-commerce tržišta Srbije. Zalažu se za promovisanje sigurne internet trgovine i regulisanje i podsticaj svih koji su deo procesa kroz edukaciju potrošača i trgovinskog sektora.

Najnovije objave