back to top
NaslovnicaZabavaDRAGANA OSTALA BEZ NOVCA, DOK JE TONI I DALJE BOGATAŠ: Nakon razvoda...

DRAGANA OSTALA BEZ NOVCA, DOK JE TONI I DALJE BOGATAŠ: Nakon razvoda samo luksuzne destinacije i besne mašine, sada iznenađuje slikom: “Milijarder u porodici”

Oni su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a iz braka su dobili sina Marka i ćerku Manuelu. Ipak, njihovoj bračnoj sreći došao je kraj, te je pevačica saopštila da se razvode.

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

- Advertisement -

Od trenutka kada su potvrdili da se razvode, detalji iz njihovog života ne prestaju da intrigiraju javnost. Dragana je jednom prilikom otkrila i da je bankrotirala zbog novca koje je ulagala u koncerte i humanitarne svrhe, a za to vreme Toni i dalje živi u izobilju i ima milione.

www.instagram.com

Bijelić neretko na mrežama pokazuje luksuz u kojem uživa, a sada je na Instagramu objavio da trnutno boravi u San Tropeu, u Francuskoj, gde je podelio selfi sa svojim rođakom.

“Slika sa prvim rođakom milijarderom u mojoj porodici”, napisao je on.

Toni Bijelić

- Advertisement -

Toni Bijelić

Podsećanja radi, Dragana je krajem marta izdala zvanično saopštenje o razvodu od biznismena Tonija Bijelića.

– Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

– Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

– U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju – pisalo je u saopštenju Dragane Mirković.

VIDEO:Dragana Mirković, treći video


Izvor: ( www.blic.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

PLATIO JE 290.000 EVRA ZA POVEĆANJE POLNOG ORGANA: “Iskusio sam strašne bolove, nijedna djevojka nije željela biti sa mnom”

Velika muka: Kako muškarcima "operacije penisa" pretvaraju život u agoniju Od kada je sveta i...

SAMO SAM JEDNO PITAO – Meštanin sela gdje je likvidiran Hajrizi susreo se OČI U OČI SA UBICOM: Tada sam samo čuo rafale.. (VIDEO)

Dragoljub M., meštani Trbušnice otkrio je detalje susreta sa Albancem Fatonom Hajrizijem koji je...

ŠAMPION PROTIV DEBITANTA NA POČETKU SEZONE: Gdje pratiti direktni prenos meča Crvena zvezda – Jedinstvo Ub

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Jedinstva sa Uba u prvom kolu novog šampionata Superlige...