NaslovnicaAlo.rsDRAMA KOD IVANJICE Mečka upala na imanje Gojkovića, napravila haos

DRAMA KOD IVANJICE Mečka upala na imanje Gojkovića, napravila haos

– Nije retkost da se mečke pojave u ivanjičkim planinskim selima, ali iz godine u godine one su sve bliže kućama i ljudima, kao da se ne plaše ničega. U potazi za hranom u stanju su sve da unište. Ne znamo ni sami kako da se zaštitimo, evo više ni preko zime ne spavaju, kažu za RINU zabrinuti meštani.

Ovo nije ni prvi, ni jedini slučaj da mečke i krupne zveri pričinjavaju štetu meštanima koji ne znaju kako da se zaštite, ali ni kako da naplate minuse u koje ih odvedu upadi divljih životinja na njihova imanja.

Pčelar Tomo Kolarević nedavno se takođe našao u bezizlaznoj situaciji, jer se jedna mečka noćima vraćala na njegovo imanje i tako uništila sve košnice.

U strahu od ovih zveri su i meštani sela Čečine koji tokom letnjih meseci sa strahom svaki dan izlaze iz kuće, jer umesto ljudi vrlo lako mogu oči u oči da se sretnu sa krupnom i opasnom životinjom.

 

@alo_portal Koja je najluđa stvar koju ste uradili zbog ljubavi? 🤔 #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #fypシ゚viral #ljubav #viral ♬ original sound – Alo_portal

 

Najnovije objave