back to top
NaslovnicaVestiGradonačelnica izražava zahvalnost hrabrim vatrogascima na svečanosti u Užicu nakon gašenja požara...

Gradonačelnica izražava zahvalnost hrabrim vatrogascima na svečanosti u Užicu nakon gašenja požara na deponiji Duboko: Vama je bilo najteže! FOTO

Više od 300 učesnika u gašenju požara na deponiji “Duboko” su juče u Gradu Užicu dobili zahvalnice.

U svečanoj sali Grada Užica gradonačelnica dr Jelena Raković Radivojević je svima zahvalila na doprinosu u gašenju požara, nagradivši vatrogasce, radnike javnih komunalnih preduzeća, privatnike i druge organizacije.

– Vaš trud i angažovanje su bili ključni u sprečavanju širenja požara van deponije. Hvala vam što ste ga uspješno obuzdali i ugasili – naglasila je gradonačelnica Užica.

- Advertisement -

Posebnu zahvalnost izrazila je Ministarstvu zaštite životne sredine, ministarki Ireni Vujović, Sektoru za vanredne situacije i drugim relevantnim institucijama.

Najavljena je realizacija projekta modernizacije deponije “Duboko” uz podršku države, čime će postati najsavremeniji centar za upravljanje otpadom.

Sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine, Ivana Jokić, istakla je da će novi regionalni centar opsluživati 320.000 građana i biti jedan od devet modernih centara u planu za izgradnju.
Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave