back to top
NaslovnicaHronikaGRUPA TINEJDŽERA ZADIRKIVALA SIN NJEGOVOG KOMŠIJE: Komšije otkrivaju šta se desilo u...

GRUPA TINEJDŽERA ZADIRKIVALA SIN NJEGOVOG KOMŠIJE: Komšije otkrivaju šta se desilo u parku na Voždovcu, Mijatović umro u Urgentnom

Đorđe Mijatović (37), brat potpredsjednika vlade Federacije Bosne i Hercegovine Vojina Mijatovića, jučer je pretučen u parku na Voždovcu ispred zgrade u kojoj živi, nakon što je grupa tinejdžera zadirkivala njegovog sina.

Jedan od komšija je rekao da su on i njegova žena divni ljudi, skromni i dobri, te da imaju dvoje djece, a sin od 11 godina se igrao u parku gdje je došlo do sukoba sa tinejdžerima.

Nakon što je sišao da vidi šta se dešava, Đorđe je naišao na grupu mladića i došlo je do fizičkog kontakta u kojem se navodno slošilo i pao, te je kasnije preminuo u Urgentnom centru.

- Advertisement -

Komšije ističu da imaju problema sa okupljanjem djece u tom parku, ali da je ovo prevršilo svaku mjeru. Đorđe Mijatović je mlađi brat ministra Vojina Mijatovića, a preminuo je nakon prijema u Urgentni centar pod sumnjivim okolnostima.

Prema informacijama, do sukoba je navodno došlo oko lopte, a Đorđe je nakon povratka kući preminuo od povreda koje je navodno zadobio tokom pada.
Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave