back to top
NaslovnicaZabavaHARIS DŽINOVIĆ SADA SA MLAĐOM I USPJEŠNOM DEVOJKOM: "Sliči na Melinu i...

HARIS DŽINOVIĆ SADA SA MLAĐOM I USPJEŠNOM DEVOJKOM: “Sliči na Melinu i ima 15 godina manje od njega”

Naime, mediji izvještavaju da Haris Džinović trenutno uživa u novoj romansi sa uspješnom poslovnom ženom koja je mlađa od njega 15 godina.

– Haris se teže nosi s razvodom od Meline, što je postajalo sve očiglednije sa svakim njegovim javnim nastupom. Nije uspio da prihvati činjenicu da se razvode nakon dugih godina zajedničkog života. Dugo je pokušavao spasiti njihov odnos, čak dvije godine prije nego što su se zvanično razveli. Postalo je nepodnošljivo slušati koliko je bio povrijeđen nakon što su se pojavile glasine o Melininom odnosu sa beogradskim biznismenom. Izgubili smo nadu da će ikada preboleti krah braka. Međutim, dva mjeseca nakon razvoda spontano se povezao sa ženom koju poznaje dugo vremena i započeli su romansu nakon nekoliko susreta – tvrdi izvor, otkrivajući da nova partnerka pevača navodno liči na Melinu, ali da su ih viđali u restoranima u glavnom gradu.

– Haris uvijek voli lijepe žene. Takve su mu sve prijateljice i poznanice. Zato nas nije iznenadilo kada se ponovo povezao sa jednom od najzanosnijih žena iz svog okruženja. Izgleda vrlo slično Melini, atraktivna je, zgodna, besprijekorno dotjerana, uspješna u svom poslu i imaju zajedničke prijatelje, pa je bliskost došla prirodno. Ne samo što ne krije svoju romansu, već ih viđaju u prestižnim prestoničkim restoranima posljednjih dana. Nije zainteresiran za Melinino mišljenje jer je kroz novu partnerku shvatio da je još uvijek sposoban voljeti. To mu je dalo novi motiv i uživa u svakom trenutku sa novom partnerkom – rekao je izvor, ističući da je Haris oprezan kada su emocije u pitanju.

- Advertisement -

– Iako uživa u njenom društvu, ne želi žuriti sa emocijama. Ugodno im je, provode nekoliko sati dnevno zajedno i uživaju izvan njegove porodične kuće. Razvod od Meline smatra odličnom životnom lekcijom i želi zaštititi svoju djecu od tog saznanja budući da je veza tek počela. Ne želi brzati s izjavama o Melini jer je konačno prihvatio da nema povratka i ne osjeća više želju pomirbe. Rekao nam je prije nekoliko dana da nije za bacanje i da je još uvijek fatalan za ljepotice. To jasno pokazuje da je uspio preboljeti prošlost i da mu se otvaraju bolji dani – dodao je izvor.

Haris je nedavno negirao glasine o vezi, tvrdeći da ne bi krio da ima partnera: “Ja bih rekao da imam nekog, ne znam odakle dolazi to da liči na Melinu? Nije tačno”, izjavio je Haris.

S druge strane, Melina je navodno već neko vrijeme u vezi s biznismenom.

– Svi su shvatili da je brak između Meline i Harisa već davno izgubio sjaj i da je samo bilo pitanje vremena kada će se razvesti. Iako su odnosi počeli da se hlade prije Melininog odlaska iz porodične kuće, uspjela je sakriti da je pravi razlog za razvod muškarac kojeg je upoznala prošle godine i sa kojim je započela romansu – istakao je izvor.

– Njen novi emotivni partner je jedan od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni. Iskorištavaju svaki slobodan trenutak kako bi bili zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, te se osjeća zaljubljeno kao tinejdžerka. S obzirom na to da mu je posao prioritet i da želi zadržati čist obraz, dogovorili su se da kriju svoju vezu dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji podržavaju tu vezu i često se šale da je Melina konačno pronašla partnera koji joj odgovara – navodi izvor, dodajući da se njih dvoje viđaju u njegovom luksuznom stanu.

- Advertisement -

Iako su Harisove orgije nedavno otkrivene, više detalja možete pronaći u posebnom tekstu: “Isplivale detalji Harisa Džinovića iz Sarajeva: Šest golih muškaraca i pet nagih žena!”

(Alo)
Izvor: ( www.blic.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

Prijatelji u strahu za holivudsku legendu: Nema veze sa spoljnim svetom, umreće kao samotnjak! Isplivali šok detalji iz života

Džek Nikolson je 22. aprila napunio 87 godina, a glumac već godinama praktično ne...

SKORO CIJELA EVROPA U RIZIKU OD SNAŽNIH NEVREMENA: Tornado najavljen i u Italiji, najkritičniji dan u utorak

Veći dio Evrope mogao bi biti na udaru snažnog nevremena, a nivo pretnje podignut...