NaslovnicaSport"IDEMO, OPA" Mihin sin podigao TRI PRSTA, majka Arijana ODUŠEVLJENA! Nestvarno je...

“IDEMO, OPA” Mihin sin podigao TRI PRSTA, majka Arijana ODUŠEVLJENA! Nestvarno je KOLIKO LIČI na Sinišu! (FOTO)

Arijana Mihajlović, prelepa Italijanka koja je provela decenije u braku sa legendom fudbala Sinišom Mihajlovićem, neretko na društvenim mrežama objavi slike i snimke s pokojnim suprugom.

Siniša i Arijana su dobili petoro dece, ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa. Arijana je ranije na Instagramu objavila emotivan snimak unuke Violante koja ljubi sliku svog deke Siniše, a sada je, s osmehom na licu, podelila sliku sa sinom Dušanom.

Na fotografiji koja je zaradila pregršt lajkova i komentara, vidi se naslednik Siniše Mihajlovića koji pokazuje tri prsta, a u potpisu je ponosna mama napisala “Idemo, opa” na srpskom.

Brojni pratioci su primetili da je “Dušan isti Siniša” – pogledajte i sami:

View this post on Instagram

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

Početkom godine je otkriveno da će Dušan nastaviti fudbalsku tradiciju i postati fudbalski menadžer i sarađivati sa jednom od najjačih agencija u Italiji – Dušan je dobio posao kod Aleksandra Lučija koji je svojevremeno bio dobar prijatelj njegovog oca.

/ Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43
SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Kurir

Najnovije objave