NaslovnicaZabavaIDJShow na televiziji Nova ulazi u foto-finiš: Od sledeće nedelje slušamo autorske...

IDJShow na televiziji Nova ulazi u foto-finiš: Od sledeće nedelje slušamo autorske pesme takmičara

Sinoćna, dvanaesta po redu epizoda IDJShow-a bila je za pamćenje. Na sceni je bilo ukupno 24 pevača, kada su finalisti prve sezone emisije u duetima ukrstili glasove sa aktuelnim takmičarima i izveli spektakularne nastupe, pozicionirajući Novu na mesto ubedljivo najgledanije televizije u Srbiji sa šerom 13,11%, prema podacima TV Beat-a, u periodu od 22:30h do 02h.

YouTube prenos epizode pratilo je čak 36.890 gledalaca, a nakon 12 sati epizoda broji 195.000 pregleda. Epizoda je ušla i u YouTube trending u celom regionu: Crna Gora #4, Makedonija #6, Srbija #7, Bosna i Hercegovina #8, Hrvatska #31 i Slovenija #31. Video klipovi iz epizode broje milion pregleda na Instagramu, a isto toliko na TikToku.

IDJShow na televiziji Nova ulazi u foto-finiš: Od sledeće nedelje slušamo autorske pesme takmičara
Foto: Milena Popović

Ovo je ujedno bila i poslednja epizoda u kojoj su IDJCoachevi – Nataša Bekvalac, Relja Popović i Darko Dimitrov – davali bodove takmičarima. Trenutno stanje na tabeli pokazuje da je Đana Smajo zadržala svoju prvu poziciju sa 12 poena, Toma Milovanović je prati na drugoj poziciji sa 11, dok se nakon podele glasova na treće mesto probila Barbara Popović i sada ima 10 poena.

Do kraja fenomenalne druge sezone IDJShow-a ostalo je još samo tri epizode! Najpopularnije digitalno muzičko takmičenje u regionu ulazi u svoju finalnu fazu i borba za titulu pobednika je sve neizvesnija.

Od naredne nedelje, rangiranje takmičara na tabeli zavisiće isključivo od publike, dok će vrednost glavne nagrade IDJCoin zavisiti od aktivnosti učesnika na društvenim mrežama. Ove nedelje zabeležen je porast vrednosti IDJCoin-a od čak 45%, te ova virtuelna valuta sada vredi 87.727 evra.

IDJShow na televiziji Nova ulazi u foto-finiš: Od sledeće nedelje slušamo autorske pesme takmičara
Foto: Milena Popović

Nova epizoda donosi i ono što smo svi čekali – autorske pesme i spotove takmičara! Imaćemo prilike da vidimo prvih šest spotova i pesama učesnika. „Mislim da smo naš deo posla završili, od sledeće nedelje ih puštamo hrabro u svet muzike sa njihovim pesmama i spotovima, ali bićemo im vetar u leđa i nakon toga. Ponosan sam na sve što smo uradili“, istakao je Relja.

Ne propustite da pogledate šta su takmičari IDJShow-a pripremili u svojim autorskim radovima – u nedelju u 22:30h na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Najnovije objave