back to top
NaslovnicaRegionIZBOLI GA U GRUDIMA, IZBACILI GA ISPRED HITNE POMOĆI: Strašni detalji napada...

IZBOLI GA U GRUDIMA, IZBACILI GA ISPRED HITNE POMOĆI: Strašni detalji napada na državljanina BiH u Rimu, i dalje u životnoj opasnosti

Dan nakon ranjavanja državljanina Bosne i Hercegovine (37), italijanski mediji prenose nove detalje o njemu, ali i samom incidentu.

Naime, kako pišu italijanski mediji, reč je o osobi poreklom iz BiH, starom znancu italijanske policije s obzirom da i sam ima podebeo dosije.

Uglavnom je privođen zbog provalnih krađa.

- Advertisement -

On je juče, nešto iza ponoći izbačen iz automobila u pokretu ispred hitne službe rimske bolnice Sandro Pertini. Lekari su odmah reagovali, a čak su uspeli i da vide automobil koji se udaljavao od bolnice.

Uvidevši ozbiljnost situacije, jer je ranjeni izboden u grudi, doktori su ga odmah prebacili u bolnicu San Kamilo, gdje je hitno operisan. Prve prognoze nakon višesatne operacije nisu optimistične jer mu je probijeno i jedno plućno krilo i on se i dalje nalazi na jedinici intenzivne nege, životno ugrožen.

Iz bolnice su odmah obavestili karabinjere koji su izašli na lice mesta i saslušali sve iz hitne pomoći. Inspektori rimske policije pregledaće snimke nadzorne kamere kako bi utvrdili registarske tablice automobila koji je dovezao ranjenog.

Takođe, već su bili u romskom naselju Tor de Cenci, gdje je ranjeni živeo i gde živi njegova porodica, koja bi mogla da otkrije da li je imao neprijatelja te da li mu je neko pretio. Ono što se moglo čuti jeste da je najverovatnije reč o uličnom sukobu, gde su navodno i žrtva i napadač potegli noževe.

(Kurir.rs/Nezavisne novine/Preneo: Đ. M.)

- Advertisement -

Bonus video:

00:47 Navijači izboli mladića u pekari

Kurir

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave