back to top
NaslovnicaZabavaJAVNO GA JE PONIZILA PRIZNAJUĆI PRELJUBU KOJA MU JE UNIŠTILA KARIJERU: Surovo...

JAVNO GA JE PONIZILA PRIZNAJUĆI PRELJUBU KOJA MU JE UNIŠTILA KARIJERU: Surovo mu se osvetila preko njegovih skupocjenih automobila

Tajger Vuds se suočio sa svojom bivšom suprugom Elin Nordegren nakon dugog vremena od njihovog burnog rastanka.

Bivši supružnici su bili na srednjoškolskom takmičenju u golfu svog sina Čarlija u Palm Biču na Floridi. Elin i Tajger su srećno pozirali sa sinom, ali su zadržali određenu distancu. To nije iznenađujuće s obzirom na njihovu zajedničku prošlost.

Njihova ljubavna priča bila je poput sapunice. Prošlo je gotovo 14 godina otkako su se rastali nakon što su iznesene optužbe o neveri jednog od najboljih golfera.

- Advertisement -

Ogromno poniženje koje je javno priznao.

”Duboko sam svestan razočaranja i bola koje je moja nevera nanela tolikim ljudima, posebno mojoj ženi i deci”, rekao je otac dvoje dece na optužbe još u decembru 2010. godine.

Retko koji sportista je imao toliko problema zbog prevara kao Tajger, a njegovo neverstvo je imalo posljedice ne samo na brak, već i na karijeru.

Uprkos sportskim uspjesima, Tajger se povlačio i vraćao golfu, a prvu veliku pauzu u karijeri morao je da uzme 2009. godine kako bi pokušao spasiti brak.

Tajger se našao pod velikim pritiskom medija, prijatelja i supruge zbog otkrivenih afera s prostitutkama, nepoznatim ženama, konobaricama i modelima.

- Advertisement -

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

Prijatelji u strahu za holivudsku legendu: Nema veze sa spoljnim svetom, umreće kao samotnjak! Isplivali šok detalji iz života

Džek Nikolson je 22. aprila napunio 87 godina, a glumac već godinama praktično ne...

SKORO CIJELA EVROPA U RIZIKU OD SNAŽNIH NEVREMENA: Tornado najavljen i u Italiji, najkritičniji dan u utorak

Veći dio Evrope mogao bi biti na udaru snažnog nevremena, a nivo pretnje podignut...