back to top
NaslovnicaZabava"Jednom sam je spasio, a drugi put našao oproštajno pismo" - Pevačeva...

“Jednom sam je spasio, a drugi put našao oproštajno pismo” – Pevačeva žena izvršila je samoubistvo, a on je celog života patio za njom: Rekla mu je samo jedno

Naime, Borina supruga Verica pre mnogo godina je izvršila samoubistvo, što on nije preboleo do poslednjeg dana svog života, te mu je poslednja želja bila da bude sahranjen pored nje.

Bora Drljača

Bora Drljača

- Advertisement -

Drljači za života nije bilo jasno kako je preživeo tragediju koja ga je zadesila. Pevač je jednom prilikom otkrio da je u stanu pronašao njeno kratko oproštajno pismo.

– I dan danas patim za Vericom. I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasio sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim – rekao je Drljača jednom prilikom.

Bora Drljača

Bora Drljača

On je svojevremeno ispričao i da je pronašao njeno oproštajno pismo.

- Advertisement -

– Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Deca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sećam se samo da je pisalo: „Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu.“ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim.

Bora Drljača

Bora Drljača

Bora je svojevremeno ispričao i kako je počela njegova ljubavna priča sa Vericom.

– Bio sam stari momak, preko 30 godina sam bio prešao, i onda sam došao u situaciju da sam mnogo žena imao, nisam mogao da se odlučim, i došao sam u situaciju da kažem Čekaj, moram da se oženim zbog dece. I, naišla je moja pokojna žena Verica. Nije naišla, ona je meni bila komšinica, prija. Ja sam kod nje odlazio kad je bila mala, nosio čokolade i tako dalje… Kad je narasla ja nisam bio duže vreme tu, u tom kraju, ona je učila trgovačko-ekonomsku školu i bila je na nekoj praksi. Ja kad sam ušao u prodavnicu da kupim ne znam šta, vidim lepa devojčica. Ja kažem Mala, čija si ti?, kaže od toga i toga. Ja odmah zakažem uveče, kažem Ja ću te sačekati pa da se malo provozamo. Tako je to počelo. Inače, da me ona nije prevarila možda bih ostao neoženjen – pričao je Bora.

Bora Drljača

Bora Drljača

VIDEO:Bora Drljača In memoriam

Bora Drljača In memoriam
Izvor: ( www.blic.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

TAMNA TAJNA DIVLJIH MILIJARDERSKIH ŽURKI: Telefoniranje ZABRANJENO zbog ORGIJANJA, a najgore od svega je “Nudili su mi…”

Ko kaže da štreberi ne znaju da se provode? Mnogima su poznate kontroverzne žurke...

BAŽDAR POTPISAO ZA SARAGOSU I VERIO DEVOJKU NA JEDAN DAN KOJI ĆE PAMTITI! Prosidba na reci, ove fotke su postale hit na Instagramu! FOTO

Kakav dan za mladog i talentovanog srpskog fudbalera Sameda Baždara! Samo nekoliko sati nakon...

Potpuni preokret: Četiri astrološka znaka doživjet će neočekivanu radost i sreću krajem jula.

Ovaj period do početka avgusta je vrlo uzbuđujući u svijetu astrologije. Pozitivna kozmička poravnanja...