back to top
NaslovnicaZabavaJOVANA JEREMIĆ ZARONILA U SUZE ZBOG SVOJE ĆERKE: Snimila sve što se...

JOVANA JEREMIĆ ZARONILA U SUZE ZBOG SVOJE ĆERKE: Snimila sve što se desilo maloj Lei – “KUKU, GDE JA OVO ŽIVIM! Treba li mi automobil, ŠTA DA RADIM?” (VIDEO)

-Zanimljivo šta da ti kažem, Lea ima simpatiju. U stvari, nije njena, zaljubljen je u nju jedan Dimitrije, koji je mislio da će moja kći danas doći u vrtić i donio joj je poklon – rekla je Jovana na početku snimka.

-Ne znam šta da radim. Trebam li da vozim automobil, mislim koliko sam lud, ili šta da uradim… On je njoj donio cvijet – dodala je voditeljka “Pinka”.

-Pogledajte sledeći snimak, molim vas. Bože, koliko sam emotivna. Ovo je strašno! – kazala je potom Jovana u videu.

-Dimitrije, doći ću kod tebe, doći ću ti u vrtić, u vrtić! Zaljubila sam se, da, dati će mi lalu! – rekla je djevojčica na snimku.

-Kuku meni, gdje ja živim! Kuku, kći mi se zaljubila! – vikala je Jovana, a sve ove detalje možete pogledati u videu iznad.

“Ćerkica i ja tek čekamo borbe”

-Pobednik! Kad sam je rodila, znala sam da je moja! Zlatna medalja iz baleta. Majčin ponos! Sve u zivotu za nju je majka gradila i radila. Borile smo se kao lavice do sada, a tek nas cekaju borbe – napisala je Jovana, a po svemu sudeći njena ćerka je od malih nogu počela da ređa diplome, po uzoru na majku.

Kako izgleda Jovanin partner bez odeće pogledajte u odvojenom tekstu: Kad vidite Dragana Stankovića bez odeće shvatićete na šta je pala Jovana Jeremić! On ima mišiće da otvori vrata…

VIDEO Jovana Jeremić se obratila Milici i Zeljku Mitroviću

Izvor: ( www.blic.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

LEPOTICA KOJA JE RADOVALA VUJOVIĆU RODILA DETE: Glumac je mesecima krio od javnosti, niko nije znao za njihovu tajnu

Čuli ste vijest da je glumac Radovan Vujović nedavno postao otac ćerkice Olge sa...

STANOJEVIĆ NAKONATRAZIJE PROTIV DINAMA: “Imamo želju da pokušamo napraviti nešto”

Sutra od 20 sati, fudbaleri Partizana gostuju kijevskom Dinamu U sklopu prvog meča drugog kola...