back to top
NaslovnicaZabavaKarte za nadolazeću animaciju godine "U mojoj glavi 2" dostupne od danas...

Karte za nadolazeću animaciju godine “U mojoj glavi 2” dostupne od danas na blagajnama bioskopa

Do početka prikazivanja novog Pixarevog i Diznijevog animiranog nastavka “U mojoj glavi 2” ostalo je tačno mjesec dana, koji će biti u bioskopima od 13. juna. Karte za ovaj sinhronizovani ljetni hit američkog studija već su dostupne od danas.

Prije devet godina, originalna i maštovita Pixarova animirana avantura “U mojoj glavi”, reditelja Pita Doktera, osvojila je srca publike širom svijeta. Film je prikazao kako se različite ljudske emocije takmiče u umu djevojčice, utječući na njeno ponašanje i svakodnevne aktivnosti.

Karte za predstojeću animaciju godine "U mojoj glavi 2" od danas na blagajnama bioskopa
Foto: © 2024 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Film je osvojio Oskara za najbolji animirani film 2016. godine, kao i BAFTA nagradu i Zlatni globus za najbolji crtani film.

- Advertisement -

U nastavku “U mojoj glavi 2”, pratimo nove emocije koje se pojavljuju kod odrasle tinejdžerke Rajli. Pored poznatih emocija – Radosti, Tuge, Besa, Straha i Gađenja, upoznajemo i četiri nove emocije koje se suočavaju s Zavišću, Sramotom, Smorom i Anksioznošću.

Radnja se fokusira na nove izazove koje donose nove emocije u umu junakinje, stvarajući neočekivane promjene i napore za prilagođavanje.

Originalnih 5 emocija ne zna kako postupiti kada se pojave novi emotivni “cimeri”.

U američkoj verziji, glasove su pozajmili poznati glumci, dok će domaća verzija animacije biti sinhronizovana.

Izvor: ( citymagazine.danas.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave