back to top
NaslovnicaZabavaKejt Midlton: "Živim svaki dan"

Kejt Midlton: “Živim svaki dan”

Kejt Midlton danas se prvi put pojavila nakon šest mjeseci u javnosti. Okružena djecom i sa osmijehom na licu, pokazala je svoju snagu.

Princeza se danas obratila putem svojih službenih profila na društvenim mrežama i podijelila svoju fotografiju i poruku. Fotografiju koju je podijelila snimio je fotograf Met Porteous i prikazuje je u blizini svoje kuće u Windsoru. U izjavi, Kejt je naglasila da njeno liječenje ide dobro i da će se pojaviti na današnjem događaju, Trooping the Color. Ovo će biti njeno prvo javno pojavljivanje nakon što je otkrila da se bori sa opakom bolešću.

“Ove subote se radujem prisustvovanju kraljevskoj rođendanskoj paradi sa svojom porodicom i nadam se da ću imati nekoliko javnih obaveza tokom ljeta”, najavila je, ističući da se to neće odmah vratiti na posao u punom obimu. “Učim da budem strpljiva, pogotovo sa neizvjesnošću. Živim dan po dan, slušam svoje tijelo i dopuštam sebi da uzmem vremena koje mi je potrebno da ozdravim. Hvala vam svima na razumijevanju i svima koji su hrabro podijelili svoje priče sa mnom”, dodala je.

- Advertisement -

Nakon ove poruke, kraljevski portparol je saopćio da je kralj oduševljen što princeza može prisustvovati sutrašnjim događajima, izvještava BBC.

Podsjetimo, princeza je na isti način govorila i u martu kada je objavila da se povlači zbog liječenja. Kejt je potom u videu nakon tri mjeseca odsustva iz javnosti otkrila da se povlači zbog liječenja raka. Detalji o raku nisu otkriveni, ali je Kensingtonska palata tada saopćila da vjeruje da će se princeza potpuno oporaviti. Princezin izjava objašnjava da nije bila svjesna da ima rak kada je u januaru imala abdominalnu operaciju. “Međutim, testovi nakon operacije su pokazali prisustvo raka. Moj tim doktora mi je savjetovao preventivnu hemoterapiju i sada sam u ranoj fazi tog liječenja”, otkrila je princeza.


Izvor: ( citymagazine.danas.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

LEPOTICA KOJA JE RADOVALA VUJOVIĆU RODILA DETE: Glumac je mesecima krio od javnosti, niko nije znao za njihovu tajnu

Čuli ste vijest da je glumac Radovan Vujović nedavno postao otac ćerkice Olge sa...

STANOJEVIĆ NAKONATRAZIJE PROTIV DINAMA: “Imamo želju da pokušamo napraviti nešto”

Sutra od 20 sati, fudbaleri Partizana gostuju kijevskom Dinamu U sklopu prvog meča drugog kola...