back to top
NaslovnicaAlo.rsKUĆA NA PRODAJU ZA 300.000 DINARA, SVI SU MISLILI DA JE ŠALA!...

KUĆA NA PRODAJU ZA 300.000 DINARA, SVI SU MISLILI DA JE ŠALA! Srbin nudi 50 kvadrata i šupu, evo u ČEMU je kvaka!

Širom Srbije se nalazi veliki broj kuća koje niko ne naziva domom već duže vrijeme, a jedna takva nekretnina blizu Knjaževca se prodaje za samo 300.000 dinara, tj. oko 2.900 evra.

Renoviranje će biti potrebno, ali će kupovina ove kuće biti mnogo povoljnija u poređenju sa drugim stanovima koji se mogu naći na srpskom tržištu.

Exact lokacija ove jeftine kuće je u selu Štitarac, oko 6 kilometara udaljena od Knjaževca. Vlasnik je oglasio prodaju u jednoj grupi na Fejsbuku. Istakao je da u ovoj nekretnini niko nije živio posljednjih 10 godina.

- Advertisement -

“Kuća je od cigle ili zemlje. Krov je cijeli, ne curi, unutra zahtijeva radove. Površina je oko 50 m2 (2 sobe, kuhinja, hodnik) i ispod podrum. Pored kuće se nalazi i ambar. Na parceli od 7.5 ara koja dolazi do potoka. Na parceli postoji bunar. Električna energija je jednofazna (trenutno odjavljena)”, napisao je vlasnik.

Pored nekretnine prolazi novi vodovod, a cijena priključka je 5.000 dinara. “Sve je na mom imenu, tako da nema problema s transferom, legalizacijom”, dodao je.

Na slikama se vidi da se uz kuću nalazi još jedna pomoćna zgrada i mali dvorac oko nje.

Komentari ispod oglasa su različiti, neki smatraju da kuća nije u dobrom stanju i da je “horor”, dok drugi vjeruju da se ovaj seoski dom može lijepo urediti uz ulaganje novca.

BONUS VIDEO

- Advertisement -

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Izvor: ( www.alo.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave