back to top
NaslovnicaHronika"KUNEM SE, 1.000 PUTA DNEVNO MI TE MISLI OBUZIMAJU" - Tužna izjava...

“KUNEM SE, 1.000 PUTA DNEVNO MI TE MISLI OBUZIMAJU” – Tužna izjava majke ubijenog Dalibora: Nešto u meni puca…

Duboka tuga jedne majke

Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, koji je izgubio život u masakru u Duboni, svoje emocije dijeli na društvenim mrežama, upućujući potresne poruke svom nastradalom sinu. Njene riječi svakodnevno odražavaju duboku tugu i neizmernu bol majke koja se suočava s nenadoknadivim gubitkom.

– Dođe mi tako, pa izgubim snagu za sve. Poželim da se osamim, da ćutim danima, da plačem, ili da vrištim. Samo da me niko ništa ne pita, da nikome ništa ne moram da objašnjavam. Dođe mi tako pa mi se sve skupi, i onda nešto u meni eksplodira i niko na svetu nije “prav”. Niko mi ne treba. Niko me ne voli. Niko me ne razume. Dođe mi tako, pa izgubim snagu za sve, a moram da progutam i da radim ono što najviše mrzim: Da glumim da sam dobro iako se u meni sve na pola cepa od očaja i bola – objavila je na svom profilu skrhana majka.

Kako je istakla, teško je živjeti bez osobe koju voliš, a znati da je nikada više nećeš vidjeti – to je nepodnošljiva bol.

- Advertisement -

– Kunem ti se, hiljadu puta pomislim na tebe u jednom danu. I bar deset puta se nasmešim, pričajući sa tobom u mojim mislima. Nisam luda, bar mislim da nisam. To te samo zamišljam u svojoj sadašnjosti, jer nisi tu. A opet, jesi.. I niko pored mene nije stvarniji od tebe.. – objavila je neutešna majka Dalibora Todorovića.

Koliko je tuga za nesrećno nastradalim mladićem nemjerljiva svjedoči svaka napisana riječ neutešne majke Dalibora Todorovića.

Maksimalna kazna za Blažića – 20 godina

Podsjetimo, Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je 18. oktobra prošle godine optužnicu protiv Uroša Blažića koji je 4. maja u selima Malo Orašje kod Smedereva i Dubona kod Mladenovca, pucajući iz automatske puške i pištolja ubio devetoro ljudi, od kojih je dvoje bilo maloljetno, a pokušao je ubiti još 20 ljudi od kojih je ranio njih 12.

Tog 4. maja ugašeno je devet mladih života:

- Advertisement -

Dalibor Todorović, Kristina i Milan Panić ubijeni su u Duboni, nekoliko minuta prije toga masovni ubica Uroš Blažić ubio je u Malom Orašju Nemanju Stevanovića, Lazara Milovanovića, Marka Mitrovića, Aleksandra Milovanovića i Nikolu Milića, dok je Petar Mitrović u bolnici podlegao povredama.

Okrivljeni Uroš Blažić u vrijeme izvršenja krivičnog djela nije imao navršenu 21 godinu, zbog čega shodno odredbama Krivičnog zakonika njemu nije moguće izreći kaznu doživotnog zatvora, već kao maksimalnu kaznu, kaznu zatvora u trajanju od 20 godina.

Kurir.rs/Blic

Preneo: R.J.

Bonus video:

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

LJUBAV POBEĐUJE SVE: Đina i Alen u srećnom braku već godinu dana (VIDEO)

Bijelo Polje je poznato po svojoj bogatoj raznolikosti, koja s ponosom ističe harmoničan suživot...

IVANA ŠPANOVIĆ U VELIKIM PROBLEMIMA! Srpkinja ima razlog za BRIGU pred Olimpijadu u Parizu: Ovo joj sigurno NIJE BILO LAKO da gleda!

Njemačka atletičarka Melika Mihambo impresivno je osvojila zlatnu medalju u skoku u dalj na...

LJUBAV POBEĐUJE SVE: Đina i Alen u srećnom braku već godinu dana (VIDEO)

Bijelo Polje je poznato po svojoj bogatoj raznolikosti, koja s ponosom ističe harmoničan suživot...