back to top
NaslovnicaSrbijaLESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRATIT ĆE DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za...

LESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRATIT ĆE DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za zaštitu dece i omladine najavio besplatne preglede

Foto: R. Šegrt

RADIOLOG dr Aleksandar Mladenović, zaposlen u Institutu za zaštitu dece i omladine u Novom Sadu, je odlučio da se oduži Kikindi u kojoj je prije šest godina dobio prvo zaposlenje.

LESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRATIT ĆE DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za zaštitu dece i omladine najavio besplatne preglede
Foto: R. Šegrt

Ubuduće će jednom mjesečno, u jednoj lokalnoj privatnoj ordinaciji obavljati besplatnu ultrazvučnu dijagnostiku dece do 18 godina.

Prve preglede obaviće već 20. aprila i ubuduće će dolaziti u Kikindu subotom. Prioritet pri prijemu će imati pacijenti sa uputnicom.

- Advertisement -

Doktor Mladenović će obavljati ultrazvučne preglede raznih dijelova tijela kao što su mozak, kičmeni stub, abdomen, bubreg, štitna žlijezda, mišićno-zglobni sistem, itd.

Dr Aleksandar Mladenović, rođeni Leskovčanin, nakon završetka Medicinskog fakulteta u Nišu, došao je u Kikindu 2018. Nakon pet godina, prešao je u Novi Sad gdje je završio specijalizaciju iz radiologije.

On je član Društva lekara Vojvodine, Udruženja radiologa Srbije, Lekarske komore Srbije i Evropskog udruženja pedijatrijskih radiologa.

Izvor: ( www.novosti.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

Prijatelji u strahu za holivudsku legendu: Nema veze sa spoljnim svetom, umreće kao samotnjak! Isplivali šok detalji iz života

Džek Nikolson je 22. aprila napunio 87 godina, a glumac već godinama praktično ne...

SKORO CIJELA EVROPA U RIZIKU OD SNAŽNIH NEVREMENA: Tornado najavljen i u Italiji, najkritičniji dan u utorak

Veći dio Evrope mogao bi biti na udaru snažnog nevremena, a nivo pretnje podignut...