NaslovnicaHronikaMAJKA OTIŠLA DO PRODAVNICE, PA U KUĆI ZATEKLA UŽAS: Detalji tragedije kakvu...

MAJKA OTIŠLA DO PRODAVNICE, PA U KUĆI ZATEKLA UŽAS: Detalji tragedije kakvu Kikinda ne pamti – Dečak se zadavio kanapom u igri sa bratom

Objavljeno:

DEČAK od nepune dve godine, koji se u sobi igrao sa bratom blizancem, smrtno je staradao danas u Kikindi kada se slučajno upetljao u kanap za podizanje i spuštanje zavese za prozore.

Foto: R. Šegrt

Dok su se dečaci igrali u sobi, majka je izašla u dvorište kuće i potom na kratko otišla do prodavnice, a kada se vratila zatekla je jednog dečaka bez svesti, jer se oko vrata bio upetljao u kanap za zavesu.

– Tragedija se dogodila iz neopisivog nesrećnog i nesvakidašnjeg slučaja. Majka je ostavila decu u sobi i izašla na kratko, najpre u dvorište, a onda i do prodavnice. Kada se vratila zatekla je jednog dečaka upetljanog u kanap od zavese. Dete se tako, praktično, udavilo. Ona je istrčala iz kuće sa dečakom u rukama i glasno zatražila pomoć, reagovale su i komšije, došla je i Hitna služba, ali lekari nisu uspeli da spasu dečaka – saznali smo od izvora upućenog u ovaj tragičan događaj.

Hitna služba je transportovala dečaka do kikindske Opšte bolnice, ali je odmah na prijemu konstatovano da je dete bez svesti, da ne reaguje na pokušaj reanimacije, te je potvrđena smrt.

Tragedija je zadesila mlade roditelje, koji su brižno odgajali dva dečaka blizanca. Saznajemo da su se pre oko godinu dana doselili u svoju kuću u Ulici Sterije Popovića, gde se nesreća dogodila. I majka i otac su zaposleni, ona radi u fabrici, a otac je automehaničar. Svojim dečacima drugi rođendan slavili bi u novembru, ali je sreću prekinula neočekivana tragedija kakva se u Kikindi ne pamti.

BONUS VIDEO:

KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije objave