back to top
NaslovnicaZabavaMamu Stefanu iz Kalkanskih krugova donosi srećan kraj: Filip Hajduković o finalu...

Mamu Stefanu iz Kalkanskih krugova donosi srećan kraj: Filip Hajduković o finalu serije i muzičkoj karijeri

Veliko finale “Kalkanskih krugova” na Superstar kanalu donosi i rasplet sudbine jednog od glavnih junaka Stefana, koga igra glumac Filip Hajduković.

Pre nekoliko dana završio je i snimanje serije “Sumpor”, pa je, kako kaže, spreman za nove izazove. U međuvremenu za TV Ekran otkriva kakva sudbina čeka njegovog junaka Stefana.

Jeste li zadovoljni šta mu je scenarijom predviđeno?

– Za nekoga kao što je on, koji pretežno deluje iz povređenog ega i ostalih slabosti i time se uporno uvlači sve dublje u živo blato, bolji kraj nije mogao da mu se desi. Pratile su ga i neke nesrećne okolnosti, ali na određeni način su mu i pomogle da vidi dalje od sebe i svoje usijane glave, koja je jedino motivisana osvetom i dokazivanjem. U tome i jeste njegova tragedija, bilo je potrebno toliko mračnih događaja da konačno sazri, primeti svetle tačke koje mu život nudi i proba da ispravi šta se da ispraviti.

Šta vam je bio najveći izazov kod ove uloge?

– Stefan je vrlo nepredvidiv i, koliko god određene stvari izrazio, uvek postoji roj misli koje će ga najčešće navesti na sledeći pogrešan postupak. Najveći izazov mi je bio to što iza njegove prividno stabilne fasade uvek provejava doza uplašenosti, koja ne sme biti očigledna, ali dovoljno prisutna da bi sam kraj priče tog lika dobio potpuni smisao kad se ta fasada konačno uruši.

- Advertisement -

Da li prvi put igrate oca?

– Ne, ali definitivno prvi put igram nekoga ko odbija da prihvati činjenicu da je otac. To ga jeste promenilo, ali tek kad ga zadesi tragedija koju nikad neće moći da prevaziđe.

Ivana Zečević je rekla da joj je bilo najuzbudljivije da snimi scenu s vama.

– Snimanje sa Ivanom je uvek veliko zadovoljstvo. Ona često, čak i nesvesno, donosi osećaj poverenja i lakoće u radu. Tako da ništa drugačije nije bilo ni u našoj poslednjoj i najzahtevnijoj sceni.

Da li je vaš najveći glumački strah to što ne volite da gledate sebe na ekranu?

– Moj najveći glumački strah je da dođem do trenutka u kom i drugi ne vole da me gledaju (smeh). Generalno, glumcima teško pada da gledaju sebe u nečemu što su skoro radili. “Kalkanske krugove” ću moći da pogledam tek kada prođe izvesno vreme, ali čini mi se da je sve manje vremena potrebno da prođe da bih mogao da racionalno sagledam gde sam pogrešio. Valjda sam toliko puta do sada bio nezadovoljan da mi ne pada toliko teško kao pre kad vidim šta sam drugačije mogao da uradim.

Kurir

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

ZVEZDA KORAK BLIŽE FINALU: Crveno-beli ponovo savladali FMP i čekaju protivnika u borbi za treći trofej u sezoni!

FMP - CRVENA ZVEZDA TOK MEČA: Prva četvrtina: 2. minut - Nakon uvodnih poena Davidovca, Roberts sa 1....

RJEŠENJE ZA SRČANU SLABOST: Ugradnja CRT pejsmejkera u Opštoj bolnici Subotica

Implantacija CRT aparata predstavlja vrhunac tehnologije u lečenju srčane insuficijencije u subotičkoj Opštoj bolnici...

ZVEZDA KORAK BLIŽE FINALU: Crveno-beli ponovo savladali FMP i čekaju protivnika u borbi za treći trofej u sezoni!

FMP - CRVENA ZVEZDA TOK MEČA: Prva četvrtina: 2. minut - Nakon uvodnih poena Davidovca, Roberts sa 1....