back to top
NaslovnicaZabavaMolim vas, reagujte: Konobar iz Niša oduševio hrvatskog influensera, snimak postao hit...

Molim vas, reagujte: Konobar iz Niša oduševio hrvatskog influensera, snimak postao hit na mrežama

Srpsko gostoprimstvo je širom poznato, a ovaj konobar iz Niša je opravdao sva očekivanja.

Hrvatskog travel blogera Kristijana Iličića oduševio je dobro raspoloženi konobar koji ga je posluživao u Nišu.

@kristijanilicic Ovaj konobar iz Niša bi trebao dobiti povišicu! Hotel Nais molim reagirajte! 😬😬😬 #hotelnais #niš #nišsrbija #nissrbija #svadba #srbija #hotelnaisniš ♬ original sound – Kristijan Ilicic

„Ovaj konobar iz Niša bi trebalo da dobije povišicu! Hotel Nais, molim vas reagujte“, napisao je Iličić uz snimak konobara kako raspevan i razigran poslužuje Kristijana i njegovo društvo za stolom. „Super je lik“, dodao je Iličić u komentarima.

@kristijanilicic Replying to @livaja007 Ostavio sam baksis, vise puta 🙈😃 ovakvu pozitivu treba nagraditi ❤️ #nis #konobar #hotelnaisniš #svadba #srbija #nissrbija #nišsrbija #hotelnais #serbia #balkan #svadbasrbija ♬ original sound – Kristijan Ilicic
- Advertisement -

Bilo je i onih koji su se zapitali da li je konobar nagrađen napojnicom za ovakvo ponašanje, a Kristijan je i na to odgovorio videom.

Nije trebalo dugo vremena da mediji stupe u kontakt sa konobarom Dušanom Đorđevićem koji je oduševio regiju. Novinari iz redakcije Index.hr razgovarali su s 23-godišnjim Dušanom i saznali više o njemu.

„Kao konobar radim već 4 godine, u hotelu Nais radim 2 mjeseca. Odrastao sam u skromnim uvjetima. Nakon smrti majke ostao sam s bakom, kojoj sam neizmerno zahvalan na svemu. Počeo sam raditi kao konobar kako bih pomogao baki, da njoj bude lakše“, ispričao je za Index simpatični Dušan.

„Radio sam u manjim restoranima, a nakon toga mi se ukazala prilika da napredujem u svom poslu. Prihvatio sam poziv hotela Nais i rado mu se odazvao. Iako je za mene ovo novo, kolege se trude da me usmjere kako bih mogao još više napredovati“, objašnjava nam.

„Osmijeh je moj moto“

Otkud takav pozitivan stav prema poslu, pitali su ga.

- Advertisement -

„Uvijek gledam sve s pozitivne strane, pa tako i posao koji radim. Osmijeh je moj moto. Naučio sam da je sve u životu onako kako ti to sagledaš, ako se žališ i stalno si nezadovoljan, takav ti je i cijeli život. Naravno da ima mjesta da se uvjeti u ugostiteljstvu poprave, ali da li je sve tako crno? Naravno da nije“, optimističan je Dušan.

U ugostiteljstvu najviše uživa u komunikaciji s ljudima i sklapanju novih poznanstava. Najmrskije mu je, priznaje, poliranje servisa.

„Hotel me nagradio“

Travel blogera Kristijana Iličića je prepoznao za stolom na vjenčanju, kaže. „Zbog toga i volim svoj posao kao što sam i napomenuo, ovako dobijam priliku da upoznam ljude čiji rad pratim i poštujem. Ekipa me je ispoštovala, hvala Kristijanu na svemu“, priča. Nagradu je dobio i od hotela u kojem radi.

„Naravno da su me nagradili i oni, uvidjeli su potencijal u meni, želim ovim putem da se zahvalim i menadžmentu hotela Nais na ukazanom povjerenju“, kaže.

Ima poruku i za sve kolege konobare. „Želim da poručim svim kolegama da je osmijeh neophodan u našem poslu, sve ostalo znaju“, dodao je simpatični Dušan.


Izvor: ( citymagazine.danas.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

LEPOTICA KOJA JE RADOVALA VUJOVIĆU RODILA DETE: Glumac je mesecima krio od javnosti, niko nije znao za njihovu tajnu

Čuli ste vijest da je glumac Radovan Vujović nedavno postao otac ćerkice Olge sa...

STANOJEVIĆ NAKONATRAZIJE PROTIV DINAMA: “Imamo želju da pokušamo napraviti nešto”

Sutra od 20 sati, fudbaleri Partizana gostuju kijevskom Dinamu U sklopu prvog meča drugog kola...