NaslovnicaZabavaMUŽ JOJ JE BIO LEKAR I UMRO JE U 37. GODINI Mirjana...

MUŽ JOJ JE BIO LEKAR I UMRO JE U 37. GODINI Mirjana Bobić mlada ostala udovica, ćerka se i ne seća oca, a ona zauvek ostala neudata: “Nikome ne preporučujem to”

Naime, njen suprug i poznati doktor Ljubomir Mojsilović preminuo je u 37. godini, kada je njihova ćerka imala samo godinu dana.

www.instagram.com

Kako je kasnije pričala, ona nije ostala zauvek sama nakon gubitka, ali nikad nije imala nameru da se uda kako ne bi ugrozila ćerku. Nakon što je Mila odrasla, Mirjana ni sama više nije imala potrebu za novim brakom.

“Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Svesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu”. ispričala je Mirjana jednom prilikom.

Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Mirjana Bobić Mojsilović

“Ja nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno” objasnila je. “Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo.”

Na pitanje voditeljke “da li joj je zbog toga ćerka zahvalna zbog toga”, Mirjana je odgovorila otvoreno.

www.instagram.com

“Nikada joj nisam pričala sa njom na tu temu. Zamisli kakva je to majka kada želi da joj ćerka bude za bilo šta zahvalna”, izričita je bila Mira.

VIDEO:Mirjana Bobić Mojsilović: “Smatrala sam uvredom kad mi neko kaže da sam lepa”

Mirjana Bobić Mojsilović: “Smatrala sam uvredom kad mi neko kaže da sam lepa”


Najnovije objave