back to top
NaslovnicaRegionNA SVADBI DO TRAGEDIJE: Lazar i Nikolina ispali iz automobila dok su...

NA SVADBI DO TRAGEDIJE: Lazar i Nikolina ispali iz automobila dok su se vraćali sa veselja, Mladena spasla samo jedna STVAR

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer desila kod Šipova stradali su Lazar Knežić (21) i Nikolina Pešić (21) iz Šipova, dok je Mladen Marković (27) povrijeđen i prevezen na UKC Srpske.

Prema izjavama sagovornika Srpskainfo, tragedija se desila kada su ova trojica mladih ljudi bila na putu sa svadbe u Šipovima. Nesreća se dogodila u mjestu Sokolac, vjerovatno na putu ka Baraćima gdje je nastradala djevojka imala kafanu.

Izvori navedenog portala navode da je upravo ona vozila Audi koji je bio vlasništvo povrijeđenog Markovića, koji je sjedio na suvozačkom mjestu. Automobil je kupljen prije dvadesetak dana u Sloveniji.

- Advertisement -

„Nakon nesreće, njih su pronašli prijatelji koji su išli za njima automobilima. Nastradali Knežić je bio na zadnjem sjedištu. Čim je Audi prvi put udario u kanal pored puta, on je ispao iz automobila i nije mu bilo spasa.

Ostala dvoje putnika su se nastavili prevrtati velikom brzinom u vozilu, da bi na kraju završili u njivi. Djevojka je od siline udara ispala kroz zadnje staklo Audija dok je Marković ostao živ vjerovatno zbog toga što je bio vezan sigurnosnim pojasom.

„Kada su ga izvukli, stao je na noge, ali bio je izbezumljen. Sada se nalazi na UKC Republike Srpske i vjerovatno će uskoro biti pušten na kućno liječenje“, priča sagovornik Srpskainfo upućen u detalje ove tragedije.

Prema prvim informacijama, velika brzina i alkohol su bili uzroci nesreće.

Sahrana mladića i djevojke će biti održana nakon obdukcije. Automobil je bio toliko uništen da je motor ispao iz njega.

- Advertisement -

(Kurir.rs/ ATVBL/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

05:02 OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

STRAŠNA NESREĆA U BARU: Mladić povrijeđen u sudaru motora i automobila

Teška saobraćajna nesreća u Baru, mladić star 20 godina teško povrijeđen Popodne je došlo do...

Situacija koja je Novaka ostavila u ŠOKU: Trebalo je da se porodi na stadionu? Nikada nisam bio u ovoj poziciji…

Specijalni izveštač Kurira iz Londona, Vuk Brajović U danu dva velika sportska finala – Đoković-Alkaraz...

STRAŠNA NESREĆA U BARU: Mladić povrijeđen u sudaru motora i automobila

Teška saobraćajna nesreća u Baru, mladić star 20 godina teško povrijeđen Popodne je došlo do...