back to top
NaslovnicaZabava"Na venčanju sina sam saznala da mi je davno izgubljena ćerka mlada...

“Na venčanju sina sam saznala da mi je davno izgubljena ćerka mlada – Šta sada?” Prišla sam njenim roditeljima i postavila sam jedno pitanje.

Kineskinja je bila šokirana kada je na dan vjenčanja svog sina otkrila da je mlada zapravo njena davno izgubljena kćerka. Potom je mlada opisala dan vjenčanja i trenutak upoznavanja biološke majke kao „sretnije od samog dana vjenčanja“.

Svekrva je na ruci svoje nove snaje primijetila mladež koji je bio sličan onom na ruci njene izgubljene kćerke. Nakon što je primijetila trag, žena je pristupila roditeljima nevjeste i upitala ih da li je usvojena prije više od 20 godina.

Nevestina porodica je bila zbunjena pitanjem, jer je to bilo tajna. Ipak, na kraju su joj otkrili da su prije nekoliko godina pored puta pronašli djevojčicu koju su odgajali kao rođenu kćerku. Na kraju je majka shvatila da je to zaista njena izgubljena kćerka.

Čujući priču, mlada je zaplakala i željela je saznati više o svojim biološkim roditeljima jer nije znala ništa o tome. Istovremeno je brinula o udaji jer joj je budući muž zapravo brat. Ali svekrva je otkrila da je i on usvojen, tako da zapravo nisu brat i sestra.

- Advertisement -

Žena je davno usvojila dječaka nakon što je izgubila svaku nadu da će pronaći svoju nestalu kćerku. Tražila ju je godinama, ali uzalud. Mladoj je olakšalo kada je to saznala i par je završio svoje svadbene rituale. Ovaj neobičan događaj dogodio se u Sudžou, provinciji Đangsu u Kini 2021. godine, piše The Daily Mail.

Kurir

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

LJUBAV POBEĐUJE SVE: Đina i Alen u srećnom braku već godinu dana (VIDEO)

Bijelo Polje je poznato po svojoj bogatoj raznolikosti, koja s ponosom ističe harmoničan suživot...

IVANA ŠPANOVIĆ U VELIKIM PROBLEMIMA! Srpkinja ima razlog za BRIGU pred Olimpijadu u Parizu: Ovo joj sigurno NIJE BILO LAKO da gleda!

Njemačka atletičarka Melika Mihambo impresivno je osvojila zlatnu medalju u skoku u dalj na...

LJUBAV POBEĐUJE SVE: Đina i Alen u srećnom braku već godinu dana (VIDEO)

Bijelo Polje je poznato po svojoj bogatoj raznolikosti, koja s ponosom ističe harmoničan suživot...