back to top
NaslovnicaZabavaNakon druženja sa navodnom ljubavnicom Vilijama, Kamila je povukla šokantan potez, koji...

Nakon druženja sa navodnom ljubavnicom Vilijama, Kamila je povukla šokantan potez, koji ima veze sa kraljicom Elizabetom.

Prije nekoliko dana kraljica Kamila se sastala sa Sarom Rouz Henberi (40), koja je bila upletena u ljubavni trougao sa princem Vilijamom i Kejt Midlton. Dugo se spekulisalo da je Sara ljubavnica princa Vilijama, o čemu je Palata šutjela, a u posljednjih nekoliko mjeseci te priče su se pojačale jer Kejt nije bila javno prisutna. Neki su pomislili da je to zato što ju je Vilijam prevario sa Sarom pa im je brak u krizi. Sara je to opovrgnula.

“Priče su potpuno neistinite”, rekla je preko svojih advokata 16. marta. Negirala je tvrdnje o tome da je princeza od Velsa nestala iz javnosti zbog saznanja da su Sara Rouz i princ imali vrlo blizak odnos. Nekoliko dana kasnije Kejt je snimila video i otkrila da ima rak.

Kako bi preusmjerila javnost sa druženja sa Sarom, tvrde mnogi kritičari, kraljica Kamila sada slijedi korake svoje pokojne svekrve, kraljice Elizabete II. Bakingemska palata je potvrdila britanskom Udruženju za zaštitu životinja PETA da Kamila više neće kupovati odjeću od krzna.

- Advertisement -

“PETA pozdravlja kraljicu Kamilu s čašom najboljeg vina jer je prava kraljica koja podržava 95 posto Britanaca koji također odbijaju nositi životinjsko krzno, kako pokazuju ankete”, rekla je predsjednica PETA-e Ingrid Njukvirk.

Nije poznato da li će Kamila nastaviti nositi samo odjeću koju je dosad kupila ili će možda koristiti umjetno krzno, ali sigurno neće koristiti životinjsko krzno. Kraljica trenutno preuzima veliki dio obaveza svog supruga, kralja Čarlsa III, koji boluje od raka.

I kraljica Elizabeta je 2019. odlučila da neće dodavati nove komade odjeće od pravog krzna u svoj garderobu, iako će nastaviti nositi svečane haljine koje su obrubljene krznom.

“Ako Njeno Veličanstvo treba da prisustvuje događajima po posebno hladnom vremenu, od 2019. godine će koristiti lažno krzno kako bi joj bilo toplo”, napisala je njena dugogodišnja modna dizajnerka Anđela Keli.
Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

Program EXIT festivala obogaćen je sa dodatnih 13 sjajnih bendova na 3 festivalske bine.

Play @ EXIT, takmičenje za mlade autorske bendove i rastuće zvezde muzičke scene, održano...

PREMINUO POZNATI CRNOGORSKI FUDBALER: Ostavio veliki trag u Budućnosti, bio dio čuvene generacije, pa postao trener

U petak je u 71. godini preminuo čuveni crnogorski fudbaler, Janko Miročević. Miročević je veći...

Program EXIT festivala obogaćen je sa dodatnih 13 sjajnih bendova na 3 festivalske bine.

Play @ EXIT, takmičenje za mlade autorske bendove i rastuće zvezde muzičke scene, održano...