back to top
NaslovnicaSportNAPOKON U RADI, PUT DO VISINA: Od Napuštanja Splita, Preko Nižih Liga...

NAPOKON U RADI, PUT DO VISINA: Od Napuštanja Splita, Preko Nižih Liga do Rušenja Zvezde – Priča za FILM o Golmanu za Čelsi…

Fudbalski klub Čukarički – fabrika kvalitetnih golmana

Fudbalski klub Čukarički važi za pravu fabriku kvalitetnih golmana. Poslednji u nizu koji su sa Banovog brda, specifičnim radom i sistemom koji se maksimalno poštuje, stigli do velike scene bili su Đorđe Petrović i Novak Mićović. Ipak, daleko od toga da su samo oni zablistali, već je Čukarički i pre, ali i posle njih imao sigurnost na golu, kako u seniorskom timu, tako i u mlađim kategorijama.

Jedan od najzaslužnijih što je Banovo brdo postalo sinonim za čuvare mreže je trener golmana Čukaričkog Oliver Kovačević. On je zadužen za sve golmane u klubu, a njegova karijera, kako na terenu, tako i van njega, ali i sama životna priča, mogu poslužiti kao odličan primer svima.

Od rada sa Vladimirom Bearom, preko prelaska iz splitskog Hajduka u Rad zbog rata u Jugoslaviji, brojnih pozajmica i anegodta sa malih terena, osvajanja Kupa sa Železnikom, odlaska na Mundijal 2006. godine, pa sve do trenera golmana Čukaričkog, Kovačević je prošao kroz “sito i rešeto”. Sada je, u razgovoru za Kurir, otvorio dušu i pričao o mnogim zanimljivim temama.

- Advertisement -

Nastavite sa čitanjem na Kuriru

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

LEPOTICA KOJA JE RADOVALA VUJOVIĆU RODILA DETE: Glumac je mesecima krio od javnosti, niko nije znao za njihovu tajnu

Čuli ste vijest da je glumac Radovan Vujović nedavno postao otac ćerkice Olge sa...

STANOJEVIĆ NAKONATRAZIJE PROTIV DINAMA: “Imamo želju da pokušamo napraviti nešto”

Sutra od 20 sati, fudbaleri Partizana gostuju kijevskom Dinamu U sklopu prvog meča drugog kola...