NaslovnicaVesti"NAŠA FOTELJA I FUNKCIJA NIJE NAJVAŽNIJA, BIĆE MNOGO PROMENA": Vučić o politizaciji...

“NAŠA FOTELJA I FUNKCIJA NIJE NAJVAŽNIJA, BIĆE MNOGO PROMENA”: Vučić o politizaciji protesta radnika pošte od strane opozicije

Objavljeno:

PREDSEDNIK Srbije, Aleksadnar Vučić, obratio se na otvaranju Drugog Međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana gde se osvrnuo na pitanje o politizaciji protesta radnika pošte od stane opozicije.

Foto: Tanjug

– To govori i o našim problemima. Ne to što imate njih 500 ili 1000 koji su politički organizovani. Taj deo morate da trpite, i gde se neko bori za interese neke druge kompanije, privatnika, tajkuna. Ovo govori i o problemima koje sami napravimo. Svi ovi ljudi koji su potpisali ovaj dogovor sa predsednicom Vlade, to su časni i pošteni ljudi. To znači da neko da je brinuo o njima mogao taj problem da reši mnogo ranije, mogao je da razgovara sa tim ljudima, da pokaže brigu za njih i za njihove porodice. I to pokazuje da mi moramo da se menjamo i da pokazujemo drugačiji odnos. Mi moramo da izvučemo pouke. Moramo da naučimo da naša fotelja i naša funkcija nije najvažnija i zato će morati da bude mnogo promena – rekao je predsednik na pitanje o politizaciji protesta radnika pošte od stane opozicije.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije objave