NaslovnicaRegionNATALIJA ZA 16 MESECI ZARADILA 90.000€?! Njen kolega Zoran mora da vrati...

NATALIJA ZA 16 MESECI ZARADILA 90.000€?! Njen kolega Zoran mora da vrati 36.000 jer posao nije obavio kako treba! Čime se bave?

Objavljeno:

SPLIT – Region je obišla priča o kolegama Nataliji i Zoranu koji su radili isti posao, jedno uspešno, drugo neuspešno, kako je ocenio i sudija Trgovačkog suda.

Naime, Natalija je za samo 16 i po meseci zaradila 90.000 evra bruto, a njen prethodnik – kolega Zoran, koji je razrešen sa iste funkcije zbog, kako je obrazložio sudija, neurenog obavljanja dužnosti, moraće da vrati svoju zaradu u ukupnom neto iznosu 35.839,56 evra.

Reč je o slučaju koji je privukao pažnju medija u regionu a dogodio se u Splitu. Reč je o stečajnim upravnicima – odnosno Nataliji Mladineo koja je za 16 i po meseci rešila stečaj Split Ship Managementa Ratka Božića

S druge strane, Zoran Miletić je razrešen s te funkcije zbog “neurednog obavljanja dužnosti”. Njemu je tamošnji Trgovački sud odredio da vrati avans nagrade u ukupnom neto iznosu od 35.839,56 evra.

Tako je sudija Trgovačkog suda u Splitu Velimir Vuković rešio nagradu stečajnoj upravnici što je uspešno privela kraju stečajni postupak.

Pomenuti stečajni postupak počeo je 23. januara 2015, a vodio ga je do 31. decembra 2021. Zoran Miletić kada je i razrešen s te funkcije zbog “neurednog obavljanja dužnosti”. Njemu je Trgovački sud odredio da u roku od 8 dana od pravosnažnosti rešenja izvrši povrat isplaćenih avansa.

Kurir.rs/Dalmacija danas

Kurir

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije objave