NaslovnicaZabavaNEMA NIJEDAN UKRAS, A PRAVO JE SAVRŠENSTVO Nećete verovati kako izgleda jelka...

NEMA NIJEDAN UKRAS, A PRAVO JE SAVRŠENSTVO Nećete verovati kako izgleda jelka Nataše Bekvalac – od poda do plafona, kao iz bajke (FOTO)

Oni se uveliko pripremaju za predstojeće praznike, a ove godine su jelku okitile na potpuno drugačiji način i to bez ukrasa.

Blic preporučuje

“ŽELELA SAM DA NIJEDNA STVAR NEMA VEZE SA PROŠLOŠĆU” Bekvalčeva od poda do plafona renovirala stan, posle nekoliko meseci pokazala kako sve izgleda

Foto: hanaaikodinovicc / Instagram

Nataša Bekvalac

Naime, njihova jelka je od poda do plafona, a na nju su stavili samo zlatne niti koje su krasile celu jelku pa je ona na kraju ispala savršeno.

Očigledno je da se Bekvalčeva i ove godine potrudila da u svoj dom unese prazničnu čaroliju, pa će sa najmilijima uživa u predstojećim danima.

www.instagram.com

Inače, Nataša Bekvalac potpuno je renovirala stan, a svojim pratiocima na Instagramu nedavno je pokazala kako sada sve izgleda u njenom domu.

Bekvalčeva je sve opremila po najmodernijim standarima, te enterijer izgleda kao iz časopisa. U Natašinom domu preovladavaju toplije bež nijanse, pa sve izgleda toplo i ušuškano.

Šta je, sa druge strane, Danilo Ikodinović u poslednjem intervjuu ispričao o njihovom braku, za koji tvrdi da se raspadao i pre saobraćajke, pogledajte u odvojenom tekstu.


Najnovije objave