back to top
NaslovnicaSportNIJE NI SLUTIO KAKVA GA SUDBINA ČEKA: Lopov napao LJEPOTICU na ulici,...

NIJE NI SLUTIO KAKVA GA SUDBINA ČEKA: Lopov napao LJEPOTICU na ulici, ali nije očekivao da će biti UNAKAŽEN BATINAMA! (FOTO)

Kako sudbina ume da se poigra sa ljudima. Jedan razbojnik u Brazilu je na teži način morao da nauči da je krađa greh i da će morati da snosi posledice.

Malerozni razbojnik je izabrao devojku na ulici koju želi da opljačka, ali nije ni slutio kome prilazi.

Za svoju žrtvu je izabrao UFC borkinju, Polijanu VIjanu koja mu je batinama promenila lični opis!

- Advertisement -

Ova situacija se dogodila 2019. godine, ali je i dalje aktuelna na društvenim mrežama, tako je jedna objava iz 2023. godine dostigla vrtoglavih 50 miliona pregleda.

Ovu priču je široj javnosti tada predstavio Dejna Vajt, prvi čovek UFC-a.

View this post on Instagram

A post shared by Dana White (@danawhite)

Brazilka je, dok je prilčala o detaljima napada, otkrila da joj je čovek prišao uz pitanje “koliko je sati?”, dok je čekala prevoz.

- Advertisement -

“Rekla sam mu koliko je sati, odbijao je da ode… A onda je počeo da priča kako ima pištolj kod sebe, da mu dam telefon koji sam već bila vratila u džep. Počeo je da govori da se ne opirem jer je naoružan”, objasnila je Vijana i nastavila:

“Kada je stavio ruku na pištolj, shvatila sam da je premekan i pomislila da je u pitanju lažnjak, neki od kartona… Shvatila sam da, čak i da je pravi, neće imati vremena da ga izvuče jer mi je bio preblizu”.

Objasnila je i kako je savladala čoveka.

“Ustala sam i odmah ga dvaput udarila rukom, a onda i jednom nogom. Pao je, a ja sam pritrčala i od pozadi ga zgrabila oko vrata. Onda sam ga podigla i smestila, tako da sedimo gde smo i bili pre toga, i rekla sam mu: E, sad da sačekamo policiju”.

View this post on Instagram

A post shared by Polyana Viana ♡ (@polyanaviana)

Pljačkaš se policiji pravdao da je samo želeo da sazna koliko je sati, ali to se nije dopalo Polijani.

“Ma, jeste, kako da ne… To je samo govorio jer je video koliko sam pobesnela. Zapravo, ja sam bila skroz okej posle toga. A bila sam jer on posle mojih udaraca više nije ni reagovao. Mislim da se uplašio. Čak i kada sam spomenula da ću tog časa da pozovem policiju, on je rekao ‘Zovi’. A rekao je to jer se uplašio da ću ga još više pretući”, objasnila je Brazilka.

Inače Vijana je postala izuzetno popularna nakon ovog incidenta, a nedavno je otvorila nalog na platformi “Only fans” gde sa pratiocima deli golišave fotografije.

View this post on Instagram

A post shared by Polyana Viana ♡ (@polyanaviana)

BONUS VIDEO:

00:10 ZVEZDA UFC NOKAUTIRALA ČOVEKA NA ULICI, PA PORUČILA: Mlatio bih ga dok ne umre! VIDEO

Kurir
Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave