back to top
NaslovnicaZabavaNISAM MOGLA SE VRATITI KUĆI" - Dragana Mirković se razvela i ispričala...

NISAM MOGLA SE VRATITI KUĆI” – Dragana Mirković se razvela i ispričala o razdvajanju od porodice: “Za mene pravi pakao

Intervju je obavljen malo prije nego što je Dragana priznala razvod, a na pitanje o porukama koje je nekada slala Toniju na koncertima, imala je jasan stav.

Blic preporučuje
“Često plačem, pitam se da li sam to zaslužila” Ovako je Dragana Mirković govorila nakon što je Toni napustio porodični dom: “Volela bih zaboraviti ovu godinu”
“NIJE ME SRAMOTA DA KAŽEM DA SADA NEMAM NOVCA” Dragana Mirković nakon vijesti o razvodu od Tonija priznala: “Cela estrada zna koliko sam radila u braku”
Dragana, Toni

– Kada je Toni prisutan na koncertu tajni znakovi su nepotrebni. Prvi put sam, pripremajući koncerte u Areni, bila razdvojena od porodice. Naravno, kao i svaka žena i majka, moram priznati da su mi najviše nedostajala djeca, da budemo iskreni. Bila sam razdvojena od porodice jer sam pripremala koncert, imala sastanke s produkcijom oko toga kako će izgledati led ekrani, šta će biti na njima i tako dalje – ispričala je Dragana, izbjegavajući reći da joj je Toni nedostajao.

- Advertisement -

– Dnevno sam imala samo pola sata da izađem na ručak. Nisam mogla se vratiti u porodični dom. Samo sam dva ili tri puta na dva dana odlazila kući. To mi je teško palo. Bio je to pakao za mene, ali sam bila svjesna da moram – dodala je Mirkovićeva za “Extra FM”.

Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da se razvodim

Kako su Dragana i Toni važili za jedan od skladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, vijest o njihovom razvodu šokirala je sve. Pjevačica se ovim povodom oglasila za medije i istakla da je učinila sve da spasi zajednicu, ali da nije uspjela i da je razlaz bio jedino i najbolje rješenje.

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cijeloj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da sam podnijela zahtjev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a posljednje tri godine praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajem dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju uvijek ću gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome s kim sam provela mnogo lijepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi – poručila je ona tad.

Otišla s djecom pod Ostrog

- Advertisement -

Dragana je dva dana prije objave razvoda, posjetila manastir Ostrog sa svojim nasljednicima, odakle su se oglasili zajedničkom fotografijom, na kojoj je pjevačica pokušavala djelovati sretno, te nije skidala osmijeh s lica.

– Moj svijet, moje svetinje – napisala je ona u opisu fotografije.

Dragana Mirković je prije Tonija bila u vezi s poznatim bubnjarom koji je bio voditelj na Pinku, kako on danas izgleda pročitajte u odvojenom tekstu.

VIDEO Dragana Mirković sama na aerodromu

Dragana Mirković sama na aerodromu
Izvor: ( www.blic.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ UŽICA: Otkriveno u kakvom je stanju djevojka koja je pala kroz prozor stana u soliteru.

Devojka koja je sinoć pala s prozora stana na prvom spratu u višespratnici u...

SRBIN I HRVAT U KNINU SU SE SUDARILI, A ONDA JE USLIJEDIO RAT! Nevjerovatna priča kuma Hrvata iz kafane koja se i dalje prepričava

Prije 15-ak godina službeno sam puno putovao. Po cijeloj Hrvatskoj. Nisu tada postojale ovakve...

Novi šef BIA imenovan uz saglasnost Saveta za nacionalnu bezbednost, liderstvo preuzeo Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je danas predsjedavao redovnoj sjednici Savjeta za nacionalnu sigurnost, na...

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ UŽICA: Otkriveno u kakvom je stanju djevojka koja je pala kroz prozor stana u soliteru.

Devojka koja je sinoć pala s prozora stana na prvom spratu u višespratnici u...

SRBIN I HRVAT U KNINU SU SE SUDARILI, A ONDA JE USLIJEDIO RAT! Nevjerovatna priča kuma Hrvata iz kafane koja se i dalje prepričava

Prije 15-ak godina službeno sam puno putovao. Po cijeloj Hrvatskoj. Nisu tada postojale ovakve...