NaslovnicaZabavaNova modna kolekcija Bojane Ugrešić „Dreams Bojana" spaja snove, posebne prilike i...

Nova modna kolekcija Bojane Ugrešić „Dreams Bojana” spaja snove, posebne prilike i svakovnevno

Objavljeno:

Modna kolekcija Dreams Bojana je spoj odevnih komada za venčanja i posebne prilike sa ready-to-wear segmentom.

Sama tema snova predstavlja prirodan i misteriozni deo ljudskog iskustva, koje je vekovima fasciniralo ljude.

Snove možemo definisati kao niz slika, misli i senzacija koji se javljaju tokom spavanja. Osim toga, oni su izvor našeg kreativnog potencijala koji nije vezan vremenom ni prostorom.

Veruje se da snovi igraju značajnu ulogu u našem psihičkom i emocionalnom blagostanju. Oni nam mogu pomoći da obradimo i shvatimo svoja iskustva, emocije i sećanja.

Oni takođe mogu pružiti uvid u naše podsvesne želje, strahove i dati nam smernice ka samospoznaji. Snovi mogu uticati na našu budućnost i biti moćan izvor inspiracije i kreativnosti.

Mnogi umetnici, pisci i naučnici su kroz istoriju pronalazili inspiraciju u svojim snovima, koji su ih doveli do revolucionarnih otkrića i umetničkih dela.

Nova modna kolekcija Bojane Ugrešić „Dreams Bojana" spaja snove, posebne prilike i svakovnevno
Foto: Promo

Ne postoje garancije za bilo kakav konkretan ishod u budućnosti-ako bismo se oslonili na snove i pustili da nas oni vode. Ako pak odlučimo da ih sledimo i pretvorimo u stvarnost, oni zaista mogu biti naša vodilja. Duboko povezani sa verom, predstavljaju deo pokretačke snag našeg stvaralačkog života.

Kroz uvide koje nam pružaju, na nama je kao pojedincima da povežemo svoju svest i podsvest i protumačimo svoje snove. Tako da možemo delovati na njih na način koji oblikuje našu sadašnjost i budućnost.

Bojana Dreams kolekcija je spoj dva segmenta koji kreiraju jednu tematsku celinu- Bridal i Ready-to-Wear segmenta. Bridal segment predstavlja odevne komade za posebne prilike koji odišu elegancijom i otmenošću. Beli detalji predstavljaju našu nežnu i snažnu prirodu.

Nova modna kolekcija Bojane Ugrešić „Dreams Bojana" spaja snove, posebne prilike i svakovnevno
Foto: Promo

Ovaj deo našeg unutrašnjeg sveta koji je pun snage i mekoće. Predstavljen je u pažljivo odabranim detaljima. Dugmad, drapirani detalji, detalji logotipa, forme i mešavina tkanina oblikuju priču lezernosti i luksuza. Celokupna kolekcija je protkana i dozom glamura.

Ready-to-wear lookovi su u pastelnim tonovima, pažljivo odabranim, kako bi se otvorio drugačiji pogled na našu podsvest i emocije. Plisirani detalji, dugmad, kaiševi i mešavina ležernih, posebnih prilika i svakodnevnog izgleda pruža raznolikost stilova. Crna simbolizuje najskriveniji deo naših snova. Ovaj deo kolekcije kroz estetiku odiše glamurom.

Nova modna kolekcija Bojane Ugrešić „Dreams Bojana" spaja snove, posebne prilike i svakovnevno
Foto: Promo

Upravo crnom prestavljen je potencijal u nama koji nam daje ključ za otkivanje novih životnih dimenzija. Kombinacija svile, satena, plisiranih detalja i tila, sa zlatnim logo dugmadima, daje vam vanvremenski i moderan stil.

Dreams je modna kolekcija asocijativna za venčanja i posebne prilike, kao i za svakodnevnije odevne kombinacije koje uz adekvatnu stilizaciju možete izneti romantično, ležerno i otmeno.

Sama tema snova poziva na ideju da je osnova svakog sna mladost. Kao unutrašnji eliksir. Spososobnost da volimo i da se prepustimo samo-spoznaji kroz tajne srca koje nam se otkrivaju kroz tajnu života. Ako bi ljubav bila sadržaj sna, postoji misteriozna lepota u samom otkrivanju naših skrivenih delova na putu snova. 

Nova modna kolekcija Bojane Ugrešić „Dreams Bojana" spaja snove, posebne prilike i svakovnevno
Foto: Promo

Poznati Libanski pesnik Khalil Gibran je mnogo pisao na ovu temu. Ono što bi dalo jasan i sadžajan opis ove teme su njegove reči “ Veruj u snove, jer u njima je skriven put ka večnosti“.

citymagazine.danas.rs

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije objave

FILIP KRSTIĆ POTPISAO ZA ČARAPANE: Napredak stvara tim za novu sezonu u Super ligi Srbije

Izborom Mladena Dodića za sportskog direktora kluba, Napredak je započeo pripremu za novu sezonu...

UTVRĐUJE SE KO JE SAKRIO PUŠKU U GRMLJE 30 METARA DALJE OD TELA: Najnoviji detalji o smrti muškarca u Majdanpeku

U jednoj ulici u Majdanpeku juče je pronađeno telo N. A. (48), inače lovca. Telo...