back to top
NaslovnicaZabavaOČISTITE TEŠKO DOSTUPNE PROSTORE U VAŠEM DOMU: Bez premještanja namještaja – na...

OČISTITE TEŠKO DOSTUPNE PROSTORE U VAŠEM DOMU: Bez premještanja namještaja – na OVAJ način!

Bilo da ste od onih koji vole svaki ćošak vole da počiste kada spremaju stan ili to radite npr jednom u mjesecu, svakako bi vam dobro došlo da sve nepristupačne dijelove počistite sa lakoćom. Što manje umaranja i mučenja je uvijek dobrodošlo. Zato vam predlažemo da nabavite savitljivi brisko za čišćenje!

Ovaj savitljivi brisko za čišćenje je savršen alat za održavanje vašeg doma besprijekornim. Ova inovativna četka za prašinu je dizajnirana sa praktičnim funkcionalnostima koje čine čišćenje bržim, efikasnijim i pristupačnijim!

Lako savijanje i odstranjiva drška: Ova četka za prašinu dolazi sa jedinstvenom mogućnošću savijanja i odstranjivom drškom, što je čini izuzetno prilagodljivom. Ovaj dizajn vam omogućava da jednostavno prilagodite oblik i dužinu četke kako biste se lakše nosili sa različitim površinama i uglovima. Mikrofiber tehnologija brzo zadržava prašinu, prljavštinu i alergene, čineći čišćenje bez napora i efikasnim.
Dostupnost teško dostupnih mjesta: Zahvaljujući dugoj dršci, naša četka za prašinu lako doseže pukotine, uglove i mjesta koja su obično teško dostupna ili se ne mogu normalno očistiti. Dodatno, dizajn sa rupom za kačenje omogućava jednostavno skladištenje, čineći ovu četku praktičnom i kompaktnom.
Jednostavno čišćenje: Održavanje ove četke za prašinu je brzo i lako. Možete je direktno oprati vodom, zatim je ocijediti i vratiti joj prirodni pufnasti izgled mikrofiber četke, spremne za sljedeće čišćenje.
Visok kvalitet: Ove četke za prašinu sa drškama su izuzetno kvalitetne i izrađene od trajnog mikrofiber materijala koji neće otpadati. Možete ih koristiti nebrojeno puta bez gubitka efikasnosti.
Raznolika primjena: Ove četke su idealne za korištenje u kuhinjama, kupatilima, vešerajima i garažama. Mogu se koristiti za čišćenje podova, pločica, toaleta, tepiha, presvlaka, radnih površina, kao i šporeta.

- Advertisement -

Uz ovu četku za prašinu sa dugom drškom, možete lako i efikasno očistiti prašinu i prljavštinu sa teško dostupnih mjesta u vašem domu. Uživajte u čistom i svježem okruženju uz pomoć ove praktične četke za čišćenje!

Zato je OVDE što prije poručite po cijeni od 990 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Promo

Kurir
Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

DRAMA U MOSTARU! Avion nije mogao spustiti točkove: Pilot prijavio kvar na stajnom trapu, nadležni se oglasili

Avion je danas prinudno sletio na mostarski aerodrom zbog kvara na stajnom trapu, koji...

Meštani Banjskog polja i dalje su uznemireni, loše spavaju i pitaju se samo jedno! Bojimo se sudbine Danke Ilić!

Prošlo je skoro dva mjeseca kako je meštane Banjskog polja kod Bora pogodila vijest...

PREOKRET NA POMOLU! Klop napušta klupu i postaje PREDSEDNIK čuvenog kluba – san mnogih navijača!

Poslije devet godina Jürgen Klopp je napustio Liverpool na kraju sezone. Legendarni Njemac će ostati...