NaslovnicaZabavaODLOŽEN KONCERT BAJAGE I INSTRUKTORA U SEVERNOJ MAKEDONIJI ZBOG SMRTI MALE VANJE...

ODLOŽEN KONCERT BAJAGE I INSTRUKTORA U SEVERNOJ MAKEDONIJI ZBOG SMRTI MALE VANJE I PANČETA: Evo za koji datum je pomeren

Rok grupa Bajaga i instruktori odložila je veliki koncert u Severnoj Makedoniji, koji je trebalo da bude održan 9. decembra u dvorani “Jane Sandanski”. Razlog je tragična smrt Vanje Đorčevske (14) i Pančeta Žežovskog (74), koja je potresla čitav region.

Koncert je pomeren za 23. decembar.

– Kao što znate, mesec obeležavanja “30 godina Avalon produkcije” trebalo je da počne koncertom Bajage i instruktora u sali “Jane Sandanski” 9. decembra. Nažalost, sada svi mi u Avalonu, a sigurni smo da svi vi koji ste kupili karte za koncert Bajage i instruktora, osećate isto: da nismo sposobni ni za kakvu vrstu slavlja života i muzike.

Odlučili smo da pomerimo koncert za novi termin ne sa stanovišta bilo kakve društvene odgovornosti, u stvari, koncert je trebalo da se održi za 6 dana i naravno da će se do tada život nastaviti normalno. Još manje smo se na ovaj korak odlučili iz nekih racionalnih razloga, jer su karte naravno pred rasprodaju. Odlučili smo se na ovaj korak iz čisto ljudskih razloga i oni su nas na to primorali: poštovanje dvoje ljudi koji su nasilno stradali, saučešće za njihove porodice i voljene, ali iznad svega tuga koju osećamo u ovom trenutku, što je tako vidljivo svima nama koji živimo u ovoj zemlji.

Verujemo da se svi razumemo za ono što je prethodno napisano. A da je tako, nema sumnje, govori i činjenica da su sve ovo prvo razumeli i prihvatili Bajaga i njegove kolege iz benda. Svima kojima ne odgovara 23. decembar kao datum, novac će biti refundiran. U toku sutrašnjeg dana objavićemo više informacija o refundaciji. Za sve ostale do sada kupljene karte važiće za novi termin, a kada budu puštene preostale karte za 23. decembar bićete obavešteni uskoro – stoji u saopštenju organizacije.

(Kurir.rs/ MKD)

Bonus video:

04:45
Nemojte kada vam ukradu dete da prvo javite društvenim mrežama

Kurir

Najnovije objave