back to top
NaslovnicaZabavaOdržana premijera filma "U mojoj glavi 2" kompanije Dizni

Održana premijera filma “U mojoj glavi 2” kompanije Dizni

U Beogradu je održana svečana premijera Diznijeve animacije „U mojoj glavi 2“, koja je sada i zvanično na repertoaru svih bioskopa.

Na crvenom tepihu našli su se učesnici sinhronizacije filma među kojima brojne ličnosti naše javne scene, Hristina Popović koja je pozajmila glas majci glavne junakinje Rajli, Vladimir Nićiforović koji je interpretirao emociju Strah, kako u prvom delu filma, tako i sada.

Održana premijera Dizni filma „U mojoj glavi 2"
Foto: Dalibor Danilović

Po prvi put u sinhronizovanoj animaciji našla se i Jelena Đoković, u liku Paule, a pred foto reporterima bili su i muzičar Marko Kon koji je glas pozajmio liku policajca, Iva Lorens u ulozi emocija Smor, Srđan Čolić Moby kao Bes i drugi.

- Advertisement -

Gala večeri prisustvovale su i ostale zvanice, glumica Nina Janković, pevač Marko Luis, glumac Nemanja Oliverić.

Jednom od likova glas je pozajmio i Igor Blažević, alias Prljavi inspektor Blaža, koji je nakon premijer filma rekao:

„Prvo sam mislio da ću fino da odremam u bioskopu jer me ovo proleće uspavljuje bolje od bensedina. Onda je crtani počeo i doživeo sam stid što sam hteo da prespavam tako dobru zabavu. Onda sam bio radostan baš kao i glavna junakinja u sjajnom Diznijevom projektu.“

Održana premijera Dizni filma „U mojoj glavi 2"
Foto: Dalibor Danilović

Animacija „U mojoj glavi 2“ slovi za jednu od najpoučnijh crtanih naslova skorije generacije, a nakon nekoliko godina od prvog dela filma koji je osvojio sve najvažnije nagrade od Oskara, preko BAFTE do Zlatnog globusa, Pixar i Disney studio posvetili su se nastavku uzbudljive, emotivne priče.

Nov scenario reditelja Kelsija Mana donosi glavnu junakinju Rajli sada kao nešto veću devojćicu u čijoj glavi obitavaju neke nove emocije.

- Advertisement -

Dizni i Pixar ponovo zaviruju u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavni štab počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, Nove emocije!

Dosadašnja Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, koji uspešno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osećaju kada se pred njima pojavi Anksioznost.

A, deluje da ona nije sama. Tu su i Zavist, Stid, kao i emotivno stanje Smor.

Izvor: ( citymagazine.danas.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

Oslobodite se nelagodnosti i olakšajte sebi: Ne morate trpjeti danima zbog bolova u leđima!

Bolovi u leđima - Spinemax LD1 dekompresioni pojas Bolovi u leđima mogu biti prolazni, ali...

Ratni veteran ubio rođenu majku u staračkom domu, pucao u nemoćne ljude i zaposlene: Petoro mrtvih – sve žene, ima ranjenih

U Daruvaru hrvatski ratni veteran ubio 5 ljudi, uključujući majku i staračke domove Nezvanično, hrvatski...

Pozdrav, brate: Meštanin se susreo LICEM U LICE sa Hajrizijem, evo šta mu je TRAZIO! Kako je pomogao policiji da PRONAĐU MONSTRUMA

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić opisao je danas kako je izgledala potraga za albanskim...