back to top
NaslovnicaVestiOpozicioni novinar ismijao Ljiljana Ljiljana i opoziciju: Smatraju da se politika vodi...

Opozicioni novinar ismijao Ljiljana Ljiljana i opoziciju: Smatraju da se politika vodi pojavljivanjem tri puta na televiziji (VIDEO)

On je došao kao gost, ako se dobro sjećam. Tražio je da mu se nešto ponudi. Nisam primijetio da su mu ovi drugi bilo šta nudili.

ОПОЗИЦИОНИ НОВИНАР ИСМЕЈАО ЛАЗОВИЋА И ОПОЗИЦИЈУ: Мисле да се политика води тако што се појаве три пута na телевизијi (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Iks

- Advertisement -

Razgovarali smo jednom prilikom sa Radomirom Lazovićem, koji je, kako vidim, trebao biti zapravo prvi čovjek Opštine Stari Grad, bez obzira što je lider stranke i lider te grupe u parlamentu.

Jeste li mu vi ponudili nešto? Šta ste vi rekli? Očekivao sam da su otišli kod Marka Bastaća i rekli mu “Evo Marko, ti ćeš biti predsjednik Opštine, hajde da napravimo dogovor i počnemo raditi.” Nisam to čuo od ovih ljudi koji su bili na listi Biram borbu. Valjda su oni mislili da se politika vodi tako što se pojaviš tri puta na televiziji i kažeš “Vidjeće građani da ste ih prevarili i ovo ono…” Niko neće vidjeti da su ih bilo ko prevario.

Izvor: ( www.novosti.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

PLATIO JE 290.000 EVRA ZA POVEĆANJE POLNOG ORGANA: “Iskusio sam strašne bolove, nijedna djevojka nije željela biti sa mnom”

Velika muka: Kako muškarcima "operacije penisa" pretvaraju život u agoniju Od kada je sveta i...

SAMO SAM JEDNO PITAO – Meštanin sela gdje je likvidiran Hajrizi susreo se OČI U OČI SA UBICOM: Tada sam samo čuo rafale.. (VIDEO)

Dragoljub M., meštani Trbušnice otkrio je detalje susreta sa Albancem Fatonom Hajrizijem koji je...

ŠAMPION PROTIV DEBITANTA NA POČETKU SEZONE: Gdje pratiti direktni prenos meča Crvena zvezda – Jedinstvo Ub

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Jedinstva sa Uba u prvom kolu novog šampionata Superlige...