Osoblje za komunikaciju u dvorcu Maximos prolazi kroz promene

Osoblje za komunikaciju u dvorcu Maximos prolazi kroz promene

Dimitris Tsiodras preuzeće funkciju direktora Press ureda Maximos Mansiona, sedišta grčke vlade, na koju će doći nakon Konstantinosa Zoulasa, koji će biti premešten na državnu televiziju, s Argirisom Papastathisom i Giorgosom Efthimiouom koji će mu biti zamenici.

Dimitris Tsiodras, novinar koji je radio u novinama „Kiriakatiki Eleftherotipia“, u Flash radiju 9,61 i na Mega kanalu, bio je na tom položaju tokom vladavine Lucasa Papadimosa. Potom je radio kao portparol za Potami. Bio je jedan od rukovodilaca koji se pridružio Novoj demokratiji; na poslednjim izborima bio je kandidat sada vladajuće stranke u drugom okrugu Atine, ali nije izabran.

Argiris Papastathis, novinar koji je prethodno radio za časopis ‘Vima’, a potom i za ”Proto Thema”, a takođe je bio uključen u službenika za komunikacije Piraeus banke u poslednje dve godine, biće postavljen za odgovornu osobu za odnose sa stranim medijima.

Novinar George Efthimiou, koji je bio zadužen za pokrivanje Nove demokratije od strane ERT-a i koji u poslednje vreme postaje aktivan član u kancelariji za premijerovu komunikaciju, takođe će biti imenovan za zamenika./ibna