NaslovnicaZabava"PLAKAO SAM ČETIRI DANA, NISAM MOGAO DA ZAUSTAVIM SUZE" Ljuba Perućica otkrio...

“PLAKAO SAM ČETIRI DANA, NISAM MOGAO DA ZAUSTAVIM SUZE” Ljuba Perućica otkrio zbog čega nije mogao da dođe sebi

– Plakao sam od momenta rođenja pa narednih dobrih 3-4 dana non stop. Taj dan kada se on rodio preplakao sam i dan i noć, čak i kada sam nakon slavlja došao kući – otkrio je Ljuba Perućica koliko je emotivno doživeo dolazak sina na svet.

Blic preporučuje

Ljuba Perućica kupio sinu KRALJEVSKI KREVETAC SA BALDAHINIMA Pevač nije štedeo, nasledniku napravio bajku od sobe, a LAMPICE su posebna priča

LJUBA PERUĆICA STIGAO PO ŽENU I SINA U PORODILIŠTE Pevača savladale emocije: “Par godina nisam plakao koliko sam plakao ovih dana…” (VIDEO)

SCENE IZ PORODILIŠTA TOPE SRCA Katarina i Ljuba Perućica objavili DIRLJIVU SLIKU SA SINOM, pa poslala suprugu emotivnu poruku: ” Jedva čekam da dođeš po nas”

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

On je bio jedan od roditelja koji su želeli da prisustvuju porođaju i ponosan je na tu činjenicu što je bio uz suprugu Katarinu.

– Svim muškarcima bih poželeo to iskustvo, naravno ako imate stomak da ne biste pali u nesvest. Ja nisam pao u nesvest. Mi smo prvo probali prirodno, ali jednostavno nije išlo tim tempom kojim ide, i onda smo išli na carski, ali epidural nije najbolje delovao. I onda su me izveli dok su nju uspavljivali. Taj momenat mi je najteže pao – ispričao je Ljuba.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Pevač je uspeo da bude prisutan tokom celog porođaja, pa čak i da taj najsrećniji trenutak ovekoveči svojom kamerom.

– Uspeo sam da snimim taj momenat kad je došao na svet. Posle 5 minuta, zapravo čim su ga sredili tražio sam da ga uzmem u ruke. Onda sam plakao još jedno dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne može to tako. To je želja koja stoji godinama i sada sve vreme provodim sa njim – rekao je Ljuba.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Pevač je otkrio i da je dugo razmišljao o tome na koji način da opiše tu enormnu količinu emocija koje oseća prema nasledniku.

– Razmišljao sam danima o tome zašto sam tako reagovao, uz toliko plakanja. Ali čim je došao kod kuće, ja sam se propustio njemu. Čak i kada dođem sa svirke u 5 ujutru ja ga uzmem u ruke i presvlačim Pokušao sam da pronađem tu reč koja može da opiše toliku ljubav kao kada držite svoje dete u rukama ali nisam je pronašao – rekao je Ljuba.

(Grand)

VIDEO: Ljuba Perućica slavi rođenje sina

Ljuba Perućica slavi rođenje sina

Najnovije objave