back to top
NaslovnicaHronikaPogledajte trenutni izgled Uroša Blažića: Masovni ubica sa lisicama na rukama i...

Pogledajte trenutni izgled Uroša Blažića: Masovni ubica sa lisicama na rukama i pancirom na grudima (FOTO)

PRED Višim sudom u Smederevu danas se, po prvi put, na pripremnom ročištu izjasniti o krivici Uroš Blažić okrivljen za devetostruko ubistvo i ranjavanje trinaestoro ljudi u Malom Orašju i Duboni. 
ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО САДА ИЗГЛЕДА УРОШ БЛАЖИЋ: Масовни убица са лисицама на рукама и панциром на грудима (ФОТО)
Foto: N. Živanović
Optuženi Uroš Blažić morao je da bude zaštićen u sudnici, izbio je opšti haos nakon što su roditelji ubijene dece skočili na njega najverovatnije sa namerom da se fizički obračunaju.
Kako je za "Novosti" ispričala Zorica Panić, majka ubijenog Milana i Kristine Panić, svi oštećeni su nasrnuli na Blažića, a policija je okrivljene odmah izvukla i sudnice.
Pogledajte trenutni izgled Uroša Blažića: Masovni ubica sa lisicama na rukama i pancirom na grudima (FOTO)
Foto: Фото: Н. Живановић
POGLEDAJ GALERIJU
Podsetimo, Uroš Blažić se optužnicom koju je podiglo nadležno Više javno tužilaštvo u Smederevu tereti da je 4. maja 2023. u večernjim satima počinio krivično delo teško ubistvo za koje mu preti kazna do 20 godina zatvora. Blažiću takva kazna sleduje, jer je u vreme izvršenja krivičnog dela nije imao navršenu 21 godinu, pa shodno odredbama Krivičnog zakonika njemu nije moguće izreći kaznu doživotnog zatvora, već kao maksimalnu kaznu, kaznu zatvora u trajanju od 20 godina.
Optužnicom je obuhvaćen i njegov otac Radiša Blažić koji se tereti da je od 2021. u stanju smanjene uračunljivosti, ali ne bitno, neovlašćeno nabavljao i držao veću količinu oružja, municije i bombi.

Izvor: ( www.novosti.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave